Zaden produkt vas nemuze ochranit proti tomu, ze starym produktem plnym exploitu otevirate zadni dvirka pripadne haveti ci napadeni z venku.graupel napsal:či vďaka silnej ochrane produktu ESS5 mi postačí aj neodporúčaný Internet Explorer 8 a Outlook Express z roku 2002. Ja práve s týmito programami som mimoriadne spokojný po ich odskúšaní, aj napriek negatívnym ohlasom mnohých odborníkov na bezpečnosť. Ďakujem.
Berte to tak, ze stary software je vlastne havet typu backdoor, ale k celemu nestesti povazovana ochrannymi baliky a software za naprosto ok a legalni, protoze jde o zname komercni reseni, a av firmy krome osvety neresi fakt, ze lidi si software vybaveni neupdatuji ci neupgraduji.
Jista tolerance pri uzivani kancl baliku ci postovniho klienta muze byt dejmetomu ob jednu verzi..ale mit neco tak stareho jak popisujete, je vyslovene hazard.
Co se tyce prohlizecu a operacniho sytemu ktery pouzivate, tam je to nekompromisni...prohlizec vzdy nejaktualnejsi, os vzdy aktualizovany a pokud mozno take max ob jednu generaci.
Ve firmach a podnicich je situace trosku odlisna...tam je nekdy potreba provozovat starsi sw, ale tomu odpovidaji investice, a kaskada ochrannych prvku a reseni, aby toto reseni bylo dostatecne bezpecne.... a v domacich podminkach do toho tolik
nikdo nebude investovat, ani se chovat tak ukaznene, jak musi nekteri zamestnanci treba diky monitoringu.

Přispějete na provoz fóra?