Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Antivirus ESET- 5, Comodo Firewal, AVG - Link Scanner

Patříte mezi Vzorné návštěvníky? Pak je tato sekce pro vás.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Lilly [FR]

Antivirus ESET- 5, Comodo Firewal, AVG - Link Scanner

#1 Příspěvek od Lilly [FR] »

:) Zdravím vas, mam trochu starosti ohledem zabezpečení PC.

:| Nejsem si jista zda je to v pořadku, ale udělala jsem kombinaci a instalaci Antivirus ESET - 5, Comodo Firewal, AVG - Link Scanner pro Firefox 8 a Explorer 9

:| Mam něco z toho dat pryč, nebo můžu to tahle nechat ? Popřipade doporučite mi lepši tip ? :worship: Děkuji všem za radu.

:wink: Moje vědomosti tutorialu :

Dle předchozích rad vim, že se nesmi do systemu 7 instalovat dva antivirusove programy nebo dva antispywarove programy.

Antivirus Eset - 5 /Rozhodla jsem se pro ESET antivirus ne pro ESET internet security, protože mam v pc COMODO Firewal a dala jsem OFF - Vypnuti Windows Firewal a Defender/
SuperAntispyware Free /Produkt, ktery použivam na jednorazovu kontrolu spyware a adware a je bez štitu neni skoro vůbec zapnuty /
Comodo Firewal /Je pořad zapnuty v režimu PROACTIVE SECURITY /
AVG Link Scanner /Neni to antivirus, ale něco co se integruje do browseru FIREFOX a EXPLORER a upozorňuje mně na přitomnost nebezpečnych web.stranek cez google /

- Zatim jsem nepostřehla pad nebo zpomalení 7, ale nejsem si jista zda tato volba co jsem udělala bude na užitek nabo spyš na škodu
- Vim co je to rezidentni ochrana to ma antivirus a firewal ochrana to ma zase můj Comodo

:?: Jsem z toho nejaka pomatena a nejista , proto se ptam radce nebo zkušenejšiho moderatora, ať mam jistotu - :wub: Dik :thumbsup:

:iefox:

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Antivirus ESET- 5, Comodo Firewal, AVG - Link Scanner

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Uvedená kombinace by neměla být na závadu. AVG Link Scanner je skutečně utilita, která kontroluje webové stránky na přítomnost nebezpečného kódu. Jisté schopnosti varování před nebezpečnými stránkami má i AV Eset. SuperAntispyware postačuje i bez rez. štítu, stačí občas ho spustit jako skener. Pokud systém nebude zpomalovat, můžete vše ponechat.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Lilly [FR]

#3 Příspěvek od Lilly [FR] »

Rudy píše:Zdravím!
Uvedená kombinace by neměla být na závadu. AVG Link Scanner je skutečně utilita, která kontroluje webové stránky na přítomnost nebezpečného kódu. Jisté schopnosti varování před nebezpečnými stránkami má i AV Eset. SuperAntispyware postačuje i bez rez. štítu, stačí občas ho spustit jako skener. Pokud systém nebude zpomalovat, můžete vše ponechat.

:thumbsup: Zdravim a děkuji vam za info, potvrzuji a všechno ponechavam na 7.

:lol: Zatim jsem nezaznamenala žadne zpomaleni prohližeče FIREFOX 8 a systemu 7.Přesto jsem, už diky vam klidnějši - MERCI BEAUCOUP ADMINISTRATEUR SALUT :wub: :worship: :thumbsup:

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Nemáte zač! :)
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět