Dobrý večer,
MiliNess píše:Spusť správce zařízení, v nabídce Zobrazit zatrhni Zobrazit skrytá zařízení a v
Ovladače nepodporující technologii PnP se podívej, jestli je zavedený ovladač Procmon20.sys. Pokud ano, zkus ho odinstalovat a znovu spustit PM.
Nic takového jsem tam neviděl. Posílám obrázek, jak to vypadalo, skrytá a odpojená zařízení jsem zatrhnuta měl:
MiliNess píše:Pokud se okno PM neobjeví, podívej se, zda je jeho proces ve správci úloh.
Jo, to jsem zapomněl u minulé zprávy zmínit. Ať už to spustím jako správce, nebo normálně, vyskočí to cca na 0.5 sekundy ve správci úloh a hned to zmizne. Má to poměrně velkou spotřebu RAMky a vytížení CPU. Na několikátý pokus se mi to povedlo zachytit, ale bylo to fakt velmi těžké, protože se to v tom správci ukáže jenom na tu půl sekundu:
MiliNess píše:Dále spusť
toto, po neúspěšném spuštění PM se podívej, zda se nevytvořila složka c:\CrashDumpsApp a jestli v ní není .dmp soubor. Pokud ano, upni ho.
Žádná taková složka se mě nevytvořila. Zkoušel jsem jej spustit normálně, i jako správce. Soubor do registru jsem následně ještě zkoušel upravit, protože jsem si všiml, že tam máte uvedenou hodnotu c:\\CrashDumpsApp. Sice se v tom prd vyznám, ale systémovou cestu tak jak ji znám se vždy uvádí jako c:\CrashDumpsApp (jen jedno lomeno). Tak jsem to zas zapsal do registru, zkusil normálně i jako správce spustit PM, ale nic, nic a nic!
Vzdáváme to? Už mě to příjde, jako že nám nějaká tajemná síla dělá naschvál. Toto není normální.