Klidne svatky i Vam, hlavne pohodu, klid a do nadchazejiciho roku opet pohodu, zdravi, stesti a mnoho uspechu v osobnim i profesnim zivote
 .
.
Moderátor: Moderátoři

.
.

A když nás někdo pochváli, jako teď vy, tak jsme rádi, protože jen pro vás to děláme
 A když nás někdo pochváli, jako teď vy, tak jsme rádi, protože jen pro vás to děláme  Přeji Vám, aby jste naše forum potřebovala co nejméně a pc šlapal jako hodinky, když ne, tak jsme tu připraveni pro Vás
 Přeji Vám, aby jste naše forum potřebovala co nejméně a pc šlapal jako hodinky, když ne, tak jsme tu připraveni pro Vás  

|
 | 
 Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte.
 Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte.   Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce!
 Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce!  
 Nepoužívejte utilitu Combofix bez dohledu a doporučení rádce!
 Nepoužívejte utilitu Combofix bez dohledu a doporučení rádce! Jste s naší pomocí spokojeni
 Jste s naší pomocí spokojeni  Neváhejte a podpořte forum ZDE.
 Neváhejte a podpořte forum ZDE.

Děkuji tímto především rádcům : Rudy, Chodník74, Výosek, Motji,  Mc Murphy atd. Pokud jsem nezmiňoval tak také díky těm co se mnou možná neměli co dočinění: např. Pavouk29, igi, james008, jaron, smrtelník, cernohous13, eda + všichni zbylý moderátoři a členové tohoto týmu. Nezpočetněkrát jste mi pomohly. Za to vše vřele děkuji. P.S. omluvte prosím mou gramatiku drobet jsem výtal jaro a v danou chvíli jsem zabodnul psát cz spisovně
  Děkuji tímto především rádcům : Rudy, Chodník74, Výosek, Motji,  Mc Murphy atd. Pokud jsem nezmiňoval tak také díky těm co se mnou možná neměli co dočinění: např. Pavouk29, igi, james008, jaron, smrtelník, cernohous13, eda + všichni zbylý moderátoři a členové tohoto týmu. Nezpočetněkrát jste mi pomohly. Za to vše vřele děkuji. P.S. omluvte prosím mou gramatiku drobet jsem výtal jaro a v danou chvíli jsem zabodnul psát cz spisovně   Upřímně ještě jednou: Všěm vřelý dík jste super Team.
  Upřímně ještě jednou: Všěm vřelý dík jste super Team.   

Cclener, MBAM
 Cclener, MBAM

.
 . .
 .