Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Staci tedy jen stahnout dle verze vaseho OS a rozbalit
Nasledne spustit pomoci souboru JKDefrag pripadne JKDefrag64
Probehne analyza disku a nasledne i defragmentace
Jinak nemate zac, rado se stalo
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
Díky, teď už je to opravdu rychlejší, hlavně start PC
akorát mám menší problém, po nynejších provedených úlohách mi nejde spustit vysílání rádií (viz. play.cz) a jiné zvuky, které jsou přes windows media player. (Nefunguje na Chrome ani IE)
nevíte co s tím? díky moc za radu
Se zvukem se nic nedelalo, mam-li byt uprimny, tak me WMP obcas blbne...normalne MP3, zvuk u videa Vam jde?
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
Jinak by mi to ani moc nevadilo, ale právě se zvukem hodně pracuji, takže i přehrávání souborů .asx (jako je příklad na stránkách play.cz) je pro mne důležitou součástí..
Zkuste a pripadne kontaktujte technickou podporu microsoftu - WMP je jejich produkt, tak by meli vedet co s tim...
A jeste doinstalujte ServicePack 1 pro W7 - resi tez mnoho chyb a problemu
Mate pravdu, podival jsem se omylem do jineho threadu SP1 tam mate...
Ai bych primo napsal na technickou podporu, snad poradi...Pak dejte vedet
Problém vyřešen pomocí MS Fix it (http://support.microsoft.com/?ln=cs)
po přihlášení pouze spuštění aplikace k vybranému programu microsoft a aplikace nalezla chyby, opravila, vše nyní OK