Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Nejde pripojit k routeru - znicehonic

Moderátoři: Rudy, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
ellbuho
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 9
Registrován: 12 kvě 2007 19:09

Nejde pripojit k routeru - znicehonic

#1 Příspěvek od ellbuho »

Dobrý den,
v bytě máme router Asus a vytvořenou wi-fi síť. K routeru jsem se bez problému vždy automaticky připojil po spuštění počítače. Včera jsem byl připojen a najednou přijdu k počítači a jsem odpojen od naší domácí sítě. Zkouším se připojit k siti a WIN 7 mi hlásí, že není možné se k síti připojit. Kliknu tedy na hledání problémů. Proběhne diagnostika a ta mi sdělí ať router odpojím od elektriky /restartuji/. Tak jsem několikrát provedl a bez výsledku. Počítače spolubydlících jsou připojeni bez problémů i jim funguje internet. Ze sítí ani z routerem se nic nedělalo.

Zkusil jsem naši domácí síť ve WIN 7 odebrat. Restart a následně jsem se k síti pokusil opět připojit. Bez výsledku.

Tuším, že včera jsem si stáhl aktualizaci CCleaneru a nainstaloval ji. Potom jsem dal čištění a také hledat problémy v registrech. Obojí jsem potvrdil a nalezené smazal. V tom jsem myslel, že by mohl být problém a pro jsem ve WIN 7 dal možnost obnovy systému a obnovil systém z 6.8. - v nabídce mi to ukázalo, že bude odebrán ten CCleaner. Provedlo se ale k routeru se nemohu stále nemohu připojit.

Bohužel nemám možnost vyzkoušet připojeení k jiné síti (routeru) protože v mém dosahu jsou všechny ostatní sítě zabezpečeny.

PoraĎte prosím jak tento problém řešit.

Děkuji,
Stepan

Plazzer
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 136
Registrován: 08 říj 2008 16:53
Bydliště: Prievidza
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde pripojit k routeru - znicehonic

#2 Příspěvek od Plazzer »

skuste zistit kde je chyba.. spojte PC s routrom cez LAN kabel ci vas pripoji k sieti... ak pojde internet cez kabel tak skuste si pozriet ovladace na WIFI zariadenie ci ich nemate "out of date" alebo zastarale.. skuste preinstalovat ovladac WIFI zariadenia.. ak nepojde internet ani cez kabel tak na kazdom routeri je tlacitko RESET.. to treba drzat 10 sekund a ono to resetne cely router ale treba ho znovu nakonfigurovat.. to by som odporucal spravit s odbornikom.. a potom skusit sa pripojit na internet..
Radsej budem nenavideny za to co som, ako milovany za to co niesom!

<script src="http://h2.flashvortex.com/display.php?i ... 84_10_2_13" type="text/javascript"></script>

Zamčeno