Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosil bych o kontrolu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Prosil bych o kontrolu
Zkuste nyni pockat na BSOD a uvidime ci se vytvori
No, už tam jsou dva 

Fajn, tak mi je uploadnete sem http://vyosek.ic.cz/havet/uploader.php poprosim kolegu at na to mrkne
Už jsem tam přidal 5 souborů, snad stačí.
JJ staci
Kolegu jsem jiz kontaktoval, byva tu hlavne vecer, tak na to mrkne 

Dobrý večer, vypadá to na chybu v grafickém subsystému.
1) Stáhněte GoldMemory, vypalte ISO jako obraz disku na CD, nabootujte z něho a spusťte test paměti (2x do 100%)
2) Stáhněte HeavyLoad a Hardware Monitor a oba spusťte. V HeavyLoad spusťte kompletní zátěžový test. Po 30min HeavyLoad vypněte a udělejte screen Hardware Monitoru.
3) Updatněte ovladač GK
4) Spusťte Verifier:
1) Stáhněte GoldMemory, vypalte ISO jako obraz disku na CD, nabootujte z něho a spusťte test paměti (2x do 100%)
2) Stáhněte HeavyLoad a Hardware Monitor a oba spusťte. V HeavyLoad spusťte kompletní zátěžový test. Po 30min HeavyLoad vypněte a udělejte screen Hardware Monitoru.
3) Updatněte ovladač GK
4) Spusťte Verifier:
Spustit->napište "verifier"->OK->Vytvořit uživatelské nastavení->Vybrat individuální nastavení z úplného seznamu->mimo "Simulace nedostatku prostředků" zatrhněte vše->vybrat ovladače ze seznamu->vyberte vše, co není od Microsoftu->Dokončit->restartujte PC
Pokud verifier narazí na nějaký problém, objeví se BSOD a dojde k restartu počítače. Ve složce Windows\Minidump by se měl vytvořit nový výpis paměti, který mi upněte.
Pokud by k BSOD docházelo už při startu OS a nedařilo se i po několika restartech zavést systém,
spusťte nouzový režim (mačkání F8 při startu PC)
Tam spusťte Verifier a zvolte "Odstranit existující nastavení->Dokončit->restart PC.
Zachycení chyby může trvat několik hodin i dní
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Vypadl mi teď na 4 dny internet.Tak se na to vrhnu až teď, ale zatím jsem se sekl u 1. bodu. Co mám vypálit jako ISO obraz disku a jak?