Moderátor: Moderátoři
Nejmenovaný... oxidační... zkus chvilku přemýšlet.reset1 píše:O jakého operátora se jedná?
Vskutku ano.Pavuk29 píše:Pekne...
Ale to je aj u pomarancovych a ruzovych, pomarance ta kludne daju aj na sud, aj ked mas doklady o zaplateni.... ex som musel riesit trestny rozkaz zo sudu. Cica stratila fakturu a nevedela, kolko im ma poslat, tak im poslala 25 litrov... mala zaplatit len 22, pre istotu poslala viac. Klasika, dali to na sud, sud vydal trestny rozkaz, ja som za nu podal odpor a poslal kopie dokladov o zaplateni NACAS a cvakol asi 50 E za podanie odporu. A ziadal som preplatenie trov a vyrovnanie preplatku. Oranzovi zalobu stiahli a nevratili nic doteraz (asi dva roky - neriesim, mna sa to netyka, len ma poburila ta drzost a musel som zasiahnut, lebo ta trubka by im zaplatila este raz len aby mala pokoj)Mc_Murphy píše:...Ale stejně - oni udělali chybu a my kvůi tomu musíme telefonovat, psát, posílat, vysvětlovat, obhajovat a řešit.
Ale takhle to je tu se vším, že ano.
Tak to je síla!Pavuk29 píše:Ale to je aj u pomarancovych a ruzovych, pomarance ta kludne daju aj na sud, aj ked mas doklady o zaplateni.... ex som musel riesit trestny rozkaz zo sudu. Cica stratila fakturu a nevedela, kolko im ma poslat, tak im poslala 25 litrov... mala zaplatit len 22, pre istotu poslala viac. Klasika, dali to na sud, sud vydal trestny rozkaz, ja som za nu podal odpor a poslal kopie dokladov o zaplateni NACAS a cvakol asi 50 E za podanie odporu. A ziadal som preplatenie trov a vyrovnanie preplatku. Oranzovi zalobu stiahli a nevratili nic doteraz (asi dva roky - neriesim, mna sa to netyka, len ma poburila ta drzost a musel som zasiahnut, lebo ta trubka by im zaplatila este raz len aby mala pokoj)
nedivte sa tym nepomerom peniazkov, co pisem, udalosti sa odohrali, ked SK preslo na €
Pavuk29 píše:v tejto suvislosti ma napadlo, ze mi cica visi 50 €