Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

blue screen

V tomto fóru se řeší problematika modré smrti - BSOD

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
Uživatelský avatar
techno2000
3. Stupeň Varování
Příspěvky: 191
Registrován: 24 črc 2008 17:42
Kontaktovat uživatele:

blue screen

#1 Příspěvek od techno2000 »

Zdravim. Dnes mi nabehol bluescreen a chcel by som vediet co ho sposobilo. Ntb facha paradne dalej ale predsa. prikladam .mdp

Kód: Vybrat vše

http://mojedata.sk/T_UQvk
http://mojedata.sk/5V7u0a
Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
JaRon
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 13906
Registrován: 29 bře 2005 13:39
Bydliště: BB-SK

Re: blue screen

#2 Příspěvek od JaRon »

ahoj,
ono zalezi od toho, ci sa to bude opakovat, alebo to bola jednorazovka :???: :D
info:
The problem seems to be caused by the following file: Ntfs.sys

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

*** STOP: 0x0000000a (0x0000000000000000, 0x0000000000000002, 0x0000000000000001,
0xfffff80002ed31bf)
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |Avenger |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

Uživatelský avatar
techno2000
3. Stupeň Varování
Příspěvky: 191
Registrován: 24 črc 2008 17:42
Kontaktovat uživatele:

Re: blue screen

#3 Příspěvek od techno2000 »

Ahoj. no dufam ze nebude. Nemam rad problemy na ntb :)

Ked som uz tu mohol by si mi este poradit ci mam toto povolit? Teraz dva dni dozadu ma to zacalo otravovat a nic takeho som neinstaloval. A ked kliknem na to system, otvoria sa mi dokumenty :!:

Obrázek

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
JaRon
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 13906
Registrován: 29 bře 2005 13:39
Bydliště: BB-SK

Re: blue screen

#4 Příspěvek od JaRon »

no mohlo by ist o komunikaciu s routrom - ale to musis poznat Ty, ake IPcky okolo Teba pobehuju :D
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |Avenger |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

Uživatelský avatar
techno2000
3. Stupeň Varování
Příspěvky: 191
Registrován: 24 črc 2008 17:42
Kontaktovat uživatele:

Re: blue screen

#5 Příspěvek od techno2000 »

ROUTER MOMENTALNE NEMAM :?:
Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
JaRon
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 13906
Registrován: 29 bře 2005 13:39
Bydliště: BB-SK

Re: blue screen

#6 Příspěvek od JaRon »

pokial nemas router a ani iny sietovy prvok s touto IP, tak to zakaz :)
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |Avenger |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

Uživatelský avatar
techno2000
3. Stupeň Varování
Příspěvky: 191
Registrován: 24 črc 2008 17:42
Kontaktovat uživatele:

Re: blue screen

#7 Příspěvek od techno2000 »

Nie nemam. Ficim na kably :) Vdaka ti za info...
Obrázek
Obrázek

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra
Příspěvky: 4144
Registrován: 15 říj 2009 18:15
Bydliště: Cheb

Re: blue screen

#8 Příspěvek od MiliNess »

Omluva za vstup.
Ten pád zřejmě způsobil ovladač filtru firewallu epfwwfp.sys (Eset). Za poslední dobu jsem tuto chybu viděl několikrát, což mě utvrzuje v tom, že má Eset v tomto ovladači chybu.
V některých případech pomohl update ovladačů síťových adaptérů (u tebe ethernet adapter od Realtek Rt64win7.sys a WiFi Intel® Wireless WiFi Link NETwNs64.sys), či reinstalace Esetu.
Pokud výše uvedené kroky nepomohou a bude se to opakovat, kontaktuj technickou podporu Esetu a poskytni jim ten výpis paměti jádra memory.dmp (pokud ho zaRARuješ, rapidně snížíš jeho velikost)
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

Uživatelský avatar
techno2000
3. Stupeň Varování
Příspěvky: 191
Registrován: 24 črc 2008 17:42
Kontaktovat uživatele:

Re: blue screen

#9 Příspěvek od techno2000 »

MiliNess píše:Omluva za vstup.
Ten pád zřejmě způsobil ovladač filtru firewallu epfwwfp.sys (Eset). Za poslední dobu jsem tuto chybu viděl několikrát, což mě utvrzuje v tom, že má Eset v tomto ovladači chybu.
V některých případech pomohl update ovladačů síťových adaptérů (u tebe ethernet adapter od Realtek Rt64win7.sys a WiFi Intel® Wireless WiFi Link NETwNs64.sys), či reinstalace Esetu.
Pokud výše uvedené kroky nepomohou a bude se to opakovat, kontaktuj technickou podporu Esetu a poskytni jim ten výpis paměti jádra memory.dmp (pokud ho zaRARuješ, rapidně snížíš jeho velikost)

no ess mozem updatovat na verziu 5.2.9.12 vid screen:

Obrázek

Ale mal som z toho trocha haluze nakolko som cital, Myslim tu na fore ze po update ess na na najnovsiu verziu mal dotycny komplikacie s ESS

Tak isto by som mohol updatovat aj wifi adapter ale ten mi nejak nejde :oops: Skusal som odinstalovat staru verziu a nainstalovat tu novu, vid. screen a nesla nainstalovat. vypisovalo to nejake chyby alebo som to nejak zle nainstaloval nakolko wifi nepouzivam ale v blizkej buducnosti zacnem :) Inak vsetko mam updatovane.

Obrázek

A co sa tyka uploadu memory.dmp tak upload mam dobry a nahral som to no mojedata.sk ktore su free a stahuje sa plnou rychlostou ktoru provider poskytuje. Ale samozrejme mozem aj skomprimvat pomocou winrar a velkost sa znizi..

PS: odvtedy nenastal blue screen a ntb pouzivam intenzivne. klop, klop :)
Obrázek
Obrázek

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra
Příspěvky: 4144
Registrován: 15 říj 2009 18:15
Bydliště: Cheb

Re: blue screen

#10 Příspěvek od MiliNess »

Já bych ten update Esetu provedl. Můžeš si před tím vytvořit bod obnovy a eventuelně se vrátit k této verzi.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

Uživatelský avatar
techno2000
3. Stupeň Varování
Příspěvky: 191
Registrován: 24 črc 2008 17:42
Kontaktovat uživatele:

Re: blue screen

#11 Příspěvek od techno2000 »

MiliNess píše:Já bych ten update Esetu provedl. Můžeš si před tím vytvořit bod obnovy a eventuelně se vrátit k této verzi.
Zdravim. Tak este v ten den ako si mi odpisal som teda spravil update ess ale nejak sa to asi nepodarilo aj ked inastalcia prebehla korektne. Zacal mi v novej verzii blbnut firewall. Napr na Steam ma to prihlasovalo aj 2 min namiesto 10 sekund a hry mi ani nesli spustit nakolko su zakupene a vyzaduju pripojenie na steam. Tak som ho aj skusal prepnut na automaticky rezim a aj vypnut uplne firewall a aj tak som sa nemohol propjit. Tak som skusal bod obnovy na predchodziu verziu a samozrejme to neslo. Vypisovalo mi to ze za to moze ESS a ze to mam skusit este raz. Tak som ho komplet odinstaloval ale nemohol som najst tu verziu co som mal. Jedine na wareze s crack fixsom a pod volovinamy. Tak som si stiahol s estetu este raz tu najnovsiu verziu 5.2.9.12, nahodil a parada. Ziadny problem so steamom ani s hrami a ani s firewalom celkovo... Takze sa to nakoniec podarilo :)
Obrázek
Obrázek

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra
Příspěvky: 4144
Registrován: 15 říj 2009 18:15
Bydliště: Cheb

Re: blue screen

#12 Příspěvek od MiliNess »

Tak to je paráda :)
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

Uživatelský avatar
techno2000
3. Stupeň Varování
Příspěvky: 191
Registrován: 24 črc 2008 17:42
Kontaktovat uživatele:

Re: blue screen

#13 Příspěvek od techno2000 »

Zdravim :) Dnes mi odvtedy nabehol zase blluescreen. Problemy s ntb nemam tak neviem ci to bude tym ESS 5. Mohol by si sa mi na to pozret. Aj som ten velky MEMORY zararoval jak si chcel.

Kód: Vybrat vše

http://mojedata.sk/r1aUY4
http://mojedata.sk/WctgHZ
Obrázek
Obrázek

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra
Příspěvky: 4144
Registrován: 15 říj 2009 18:15
Bydliště: Cheb

Re: blue screen

#14 Příspěvek od MiliNess »

Ne ne, tentokrát v tom bude namočený asmtxhci.sys (ASMEDIA XHCI Host Controller Driver - ovladač USB 3.0 controlleru)
(časové razítko ovladače Thu Jun 02 04:27:46 2011)
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

Uživatelský avatar
techno2000
3. Stupeň Varování
Příspěvky: 191
Registrován: 24 črc 2008 17:42
Kontaktovat uživatele:

Re: blue screen

#15 Příspěvek od techno2000 »

Moze byt lebo v usb 3 som mal pripojeny usb ventilator http://www.alza.sk/arctic-breeze-pro-d183301.htm a + v dalsom usb klasickom mam Zalman chladiacu podlozku. tak ten ventilator tam uz nebudem davat. Dakujem ti za info :)
Obrázek
Obrázek

Zamčeno