Právě je 20 črc 2017 19:30

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra


Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 72 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 06 črc 2017 17:04 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 29 dub 2017 00:33
Příspěvky: 37
však to jsem dal pak jsem znovu pustil konfigurace systému na ujištění jestli je to dané na normální spuštění a nebylo přeplo se to zpět na vyběrové spuštění nebo myslíte když dam normální spuštění pak použit a ok restartovat tak to pak bude už dané na normalní spuštění?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 06 črc 2017 19:42 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 107455
Bydliště: Plzeň
Tak pokud si to nepřepíná sám systém z nějakých důvodů, vždy musíte dátz "Použít" a potvrdit "OK". Pokud se to přepne i pak, je to věc systému, který má proto nějaký důvod. Nemáte v MSconfig nějakou položku zakázanou?

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : Obrázek.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 06 črc 2017 20:29 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 29 dub 2017 00:33
Příspěvky: 37
co jsem se díval tak tam není nic zakázáno jen zastaveno u vice položek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 08 črc 2017 16:14 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 107455
Bydliště: Plzeň
OK. Pak má pro to systém nějaký specifický důvod.

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : Obrázek.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 11 črc 2017 12:25 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 29 dub 2017 00:33
Příspěvky: 37
nedokážu si to vysvětlit už to zase jde z ničeho nic zapnu dam restart a obraz zase normalně funguje zrovna když jsem se chystal na reinstal windows jo a když se třeba dívám na nějaky video třeba na twitchi, facebooku tak dole u panelu problikne obraz muže to být nějakým kontaktem na základní desce?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 11 črc 2017 17:03 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 107455
Bydliště: Plzeň
Tak přesně specifikovat si to na dálku netroufám. Zkuste prohlédnout stav všech konektorů a slotů.

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : Obrázek.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 17 črc 2017 15:04 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 29 dub 2017 00:33
Příspěvky: 37
všechny konektory a sloty se mi zdají být vpořádku a už zase to dělá bordel s no-signal jen co je zvláštní když pc zapnu a oběví se no-signal tak jsem jen tak zkusil odpojit sit'ový kabel a dal restart a najednou obraz naskočí zkusím ještě restart a zase no-signal odpojim klavesnici dám restart a obraz zase naskoči když zkusim ještě restart tak zase bude no-signal když něco odpojim a dám restart tak to zase naskočí je to dívné muže to být napájením pc?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 17 črc 2017 16:51 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 107455
Bydliště: Plzeň
Tak to nevím. Nechápu ale, co by toto mělo společného s napájením PC. Pokud jsme to ještě nedělali, nainstalujte HWMonitor: http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... hwmonitor/ , spusťte a po ustálení hodnot sem dejte screen jeho okna.

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : Obrázek.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 17 črc 2017 19:56 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 29 dub 2017 00:33
Příspěvky: 37
tady je ten screen z hwmonitoru trošku mě udivuje teplota u mb 127°C


Přílohy:
hwmonitorsreen.rar [388.18 KiB]
2 krát
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 17 črc 2017 21:08 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 107455
Bydliště: Plzeň
Mně se také nelíbí. Může to být teplota některého čipu. Dál se mi nelíbí napětí VIN7, které kolísá od 0.024 do 1,112V. To je značný roizptyl. Pouze nevím, čeho se týká jak to napětí, tak ta teplota.. Chtělo by to PC na chvíli vypnout a opatrně osahat všehny čipy na desce.

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : Obrázek.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 18 črc 2017 00:20 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 29 dub 2017 00:33
Příspěvky: 37
co jsem se díval po různych forech na netu tak většina lidí měla problémy s vysokýmy teplotamy v hwmonitoru,aida64,HWinfo64 teploty měly také 125-127°c a psali tam,že je to chyba programu tzv.bug nebo ten senzor toho čipu není aktivní někdy to prej měří špatně ono je to možná fakt pravda pc už by dávno při téhle teplotě shořelo ,ale i tak zkontroluji všechny čipy pro jistotu


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 18 črc 2017 17:19 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 107455
Bydliště: Plzeň
OK. Bug to samozřejmě být může.

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : Obrázek.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 72 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz