Právě je 13 lis 2019 19:49

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra


TIP: Před položením dotazu se prosím podívejte do databáze znalostí ESET: https://servis.eset.cz/index.php?/Knowledgebase/List

Přečtěte si prosím před položením dotazu tato pravidla sekce ESET: viewtopic.php?f=56&t=119537



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Výměna HDD
PříspěvekNapsal: 25 bře 2016 11:35 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 25 bře 2016 11:29
Příspěvky: 1
Dobrý den
Mám rodinou verzi ESETu 3PC+3mobily a mám ji využitou již na 2 noteboocích a na 1 PC. Právě jsem si koupil nový HDD do PC, ale tím já ztratím tu 1 licenci, která je na tom starém HDD a nemůžu jí použít už v tom novém HDD. Nevíte co s tím? Jestli se to dá nějak přehodit?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Výměna HDD
PříspěvekNapsal: 28 bře 2016 18:57 
Offline
Přítel fóra
Přítel fóra
Uživatelský avatar

Registrován: 04 úno 2006 10:28
Příspěvky: 141
Bydliště: Spojené Žochárske Emiráty
Zdravím, ak som dobre pochopil, tak problém by vyriešilo klonovanie disku. K diskom WD je tento soft zadarmo. http://www.wdc.com/global/products/feat ... anguage=cz

_________________
To je moja fotka,len vlasov mám o 1 menej.
Vraj som pre ženy príťažlivý. Ale to mi povedia až teraz??!!!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Výměna HDD
PříspěvekNapsal: 29 bře 2016 12:32 
Offline
Rádce
Rádce

Registrován: 22 srp 2009 18:06
Příspěvky: 1016
Licenciu nestratite namontovanim noveho disku.
Ak nebudete klonovat, mozete ist aj cesou cistej instalacie ESETu. Do prislusnych policok zadate svoje prihlasovacie udaje
:arrow: https://servis.eset.cz/Knowledgebase/Article/View/157/22/kde-najdu-uzivatelske-jmeno-a-heslo-k-licenci-eset
a program pobezi dalej (licencia bude pokracovat).

_________________
----


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Výměna HDD
PříspěvekNapsal: 29 bře 2016 13:26 
Offline
Přítel fóra
Přítel fóra
Uživatelský avatar

Registrován: 04 úno 2006 10:28
Příspěvky: 141
Bydliště: Spojené Žochárske Emiráty
Tatry03 píše:
Ak nebudete klonovat, mozete ist aj cesou cistej instalacie ESETu.

Áno, ale bude musieť inštalovať všetko ostatné, čo býva tiež pekne na dlho.... Osobne som s klonovaním alebo obnovou zálohy nikdy problém nemal. Občas sa pri prvom štarte po klone vyskytne reštart, ak systém má problém s ovládačmi pre nový disk, ale po reštarte :thumbsup:
Klonovanie by som robil vždy zo záchranného média, nie z bežiaceho systému :!:
WD ponúka Acronis free (ja mám plnú verziu, takže neviem o čo je ochudobnená, pravdepodobne stačí mať v pc aspoň jeden hdd od WD) :arrow: http://support.wdc.com/downloads.aspx?p=119&lang=cz

_________________
To je moja fotka,len vlasov mám o 1 menej.
Vraj som pre ženy príťažlivý. Ale to mi povedia až teraz??!!!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Přispějete na provoz fóra?