Právě je 19 bře 2019 23:03

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra


TIP: Před položením dotazu se prosím podívejte do databáze znalostí ESET: https://servis.eset.cz/index.php?/Knowledgebase/List

Přečtěte si prosím před položením dotazu tato pravidla sekce ESET: viewtopic.php?f=56&t=119537



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 27 lis 2014 12:55 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 11 bře 2013 10:18
Příspěvky: 3
Ahoj vsem,
vyuzivam ERA pro cca 15 stanic v lokalni siti a par notebooku a ted resim jeden problemek .... Potrebuji nainstalovat EES na vzdaleny notebook nikoli pres ERA konzoli, ale jako samostatny balicek (pres flash disk), ktery uz bude obsahovat nastaveni politik z ERA serveru. Postupoval jsem dle tohoto http://kb.eset.com/esetkb/index?page=co ... cale=sk_SK postupu (podle zpusobu c. 2). Instalace probehne, ale nastaveni EES je ve vychozim stavu - tzn. zadne mnou nastavene politiky nejsou po instalaci definovany. Muzete mi poradit co delam spatne? Diky moc za radu :-)
Dan


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 27 lis 2014 15:42 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 31 říj 2003 08:26
Příspěvky: 6893
Bydliště: Banská Bystrica
To mas domacu siet s tolkymi pocitacmi?

_________________
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:!: PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA :!: :spam:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora, :207: pripadne s inymi uzivatelmi, :whip: kontaktujte ma na ICQ alebo mailom :31: na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
:183: hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
:!: pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 28 lis 2014 08:07 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 11 bře 2013 10:18
Příspěvky: 3
Sorry ..... jsem tady spatne .... uz jsem si precetl pravidla fora :-(


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 28 lis 2014 08:11 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 29 bře 2005 13:39
Příspěvky: 13262
Bydliště: BB-SK
najlepsie kontaktovat podporu ESET-u - reaguju promptne
ja podobne veci riesim cez import nastaveni

_________________
RSIT |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |Avenger |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Přispějete na provoz fóra?
>