Právě je 13 lis 2019 22:11

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra


TIP: Před položením dotazu se prosím podívejte do databáze znalostí ESET: https://servis.eset.cz/index.php?/Knowledgebase/List

Přečtěte si prosím před položením dotazu tato pravidla sekce ESET: viewtopic.php?f=56&t=119537



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Nejde nainstalovat ESS6
PříspěvekNapsal: 04 bře 2013 14:27 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 25 úno 2013 13:28
Příspěvky: 72
Také přeji dobrý den. Do příloh přikládám install.log (v .zip, jelikož při nahrávání .log mi to tu napsalo "Přípona log není povolena"). Z toho logu jsem si přečetl, že to opět nemůže zastavit službu ekrn. Nevím jak se mi tam mohla znovu objevit, všechny soubory co zbyly po "částečné" instalaci ESS jsem smazal a pročistil registry, tudíž by tam už být neměla.

SysInspector jsem spustil (mám ho ve stejné složce, jako instalační soubor ESS), objevilo se mi okno ve kterém je "Realizace fáze nahrávání" - to dojede do konce a okno se zavře. Žádný soubor to nevytvořilo..


Přílohy:
install.zip [107.88 KiB]
266 krát
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nejde nainstalovat ESS6
PříspěvekNapsal: 16 bře 2013 23:05 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 25 úno 2013 13:28
Příspěvky: 72
Půjde to nebo ne?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nejde nainstalovat ESS6
PříspěvekNapsal: 18 bře 2013 10:24 
Offline
Technik
Technik
Uživatelský avatar

Registrován: 20 zář 2011 14:56
Příspěvky: 141
Omlouvám se, občas nechodí z tohoto fóra upozornění na nové příspěvky...

Mrknu na přiložený protokol a ozvu se.

_________________
Johny


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nejde nainstalovat ESS6
PříspěvekNapsal: 18 bře 2013 11:20 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 25 úno 2013 13:28
Příspěvky: 72
Dobře


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nejde nainstalovat ESS6
PříspěvekNapsal: 18 bře 2013 13:58 
Offline
Technik
Technik
Uživatelský avatar

Registrován: 20 zář 2011 14:56
Příspěvky: 141
Vyexportujte mi prosím z registru větve HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE a HKEY_CURRENT_USER\Software.

_________________
Johny


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nejde nainstalovat ESS6
PříspěvekNapsal: 18 bře 2013 16:11 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 25 úno 2013 13:28
Příspěvky: 72
Tady to je
http://files.uloziste.com/ce89a13a12aa4559/SW.zip
(Do příloh to dát nešlo)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nejde nainstalovat ESS6
PříspěvekNapsal: 18 bře 2013 17:26 
Offline
Technik
Technik
Uživatelský avatar

Registrován: 20 zář 2011 14:56
Příspěvky: 141
Odeberte následující klíče i s podklíči:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Avast Software]

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\AVAST Software]

Případně jakékoliv další klíče patřící AVASTu. Pak počítač restartujte a poté spusťte instalaci s parametrem IGNORE_CONFLICTS, takto:

ess_nt32_csy.msi IGNORE_CONFLICTS=1

_________________
Johny


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nejde nainstalovat ESS6
PříspěvekNapsal: 18 bře 2013 17:31 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 25 úno 2013 13:28
Příspěvky: 72
To nepomůže. Když mi to nešlo nainstalovat, tak jsem avast neměl. Ten jsem si tam nainstaloval až poté, abych neyl bez antiviru. Když se podíváte asi o stránku před, tak než jste napsal, tak mi tu někdo napsal ať si zatím stáhnu ten avast.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nejde nainstalovat ESS6
PříspěvekNapsal: 18 bře 2013 17:43 
Offline
Technik
Technik
Uživatelský avatar

Registrován: 20 zář 2011 14:56
Příspěvky: 141
Pokud nebudete dělat, co Vám doporučím, tak se bohužel nikam nepohneme. V instalačním protokolu je vícero problémů, je proto nutné každý postupně vyloučit. I kdyby se podařilo odstranit původní problém, stejně by instalace selhala na uvedených klíčích v registru. Takže proveďte novou instalaci podle pokynů a ideálně vytvořte i z této instalace nový instalační protokol.

_________________
Johny


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nejde nainstalovat ESS6
PříspěvekNapsal: 18 bře 2013 19:01 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 25 úno 2013 13:28
Příspěvky: 72
Dobře, a Avast mám odinstalovat? A jak mám spustit instalaci se dvěma parametry?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nejde nainstalovat ESS6
PříspěvekNapsal: 19 bře 2013 07:52 
Offline
VIP
VIP
Uživatelský avatar

Registrován: 07 lis 2006 15:24
Příspěvky: 56373
Bydliště: Šalingrad - Brno
Avast odinstalujte, pouzijte jeste pak tento remover http://www.avast.com/cs-cz/uninstall-utility

Vymazte klice jak kolega psal

Spuste instalaci ESETu s parametrem ignore_conflicts

_________________
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nejde nainstalovat ESS6
PříspěvekNapsal: 19 bře 2013 08:11 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 25 úno 2013 13:28
Příspěvky: 72
Ten remover asi nepoužiju - má se spouštět v nouzovém režimu a tam se nedostanu. Takže vymažu registry co zbyly.

A ten ESET když spustím s parametrem ignore_conflicts, vytvoří se log?

//
Zkusil jsem to, a stejně mi u konce naskočilo Vrácení zpět - akce


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nejde nainstalovat ESS6
PříspěvekNapsal: 19 bře 2013 11:21 
Offline
Technik
Technik
Uživatelský avatar

Registrován: 20 zář 2011 14:56
Příspěvky: 141
Uložte instalační soubor ESS přímo na disk C:\.

Pak klikněte na tlačítko START a do vyhledávacího pole nebo do dialogu "Spustit" vložte toto:

c:\ess_nt32_csy.msi IGNORE_CONFLICTS=1 /lvx* install.log

_________________
Johny


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nejde nainstalovat ESS6
PříspěvekNapsal: 19 bře 2013 13:20 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 25 úno 2013 13:28
Příspěvky: 72
Tady je ten log


Přílohy:
install.zip [59.97 KiB]
260 krát
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nejde nainstalovat ESS6
PříspěvekNapsal: 21 bře 2013 17:20 
Offline
Technik
Technik
Uživatelský avatar

Registrován: 20 zář 2011 14:56
Příspěvky: 141
Pro určení příčiny chyby instalace a pádu aplikace ESET SysInspector budeme potřebovat ještě další informace:

1. krok:

Spusťte aplikaci Process Monitor, kterou si můžete stáhnout zde:

http://download.sysinternals.com/files/ ... onitor.zip

Jakmile tento program spustíte, uvidíte zaznamenávanou aktivitu ve Vašem počítači.

Stiskněte CTRL+L a vlevo nahoře vyberte místo "Architecture" volbu "Process Name".
Vpravo od slova "is", do třetí kolonky napište msiexec.exe a stiskněte tlačítko ADD. Nastavení pak potvrďte tlačítkem OK.
Tímto je sledování omezeno pouze na proces msiexec.exe (služba Microsoft Installer).

Nyní v hlavním okně stiskněte CTRL+X. Tím bude zahájeno sledování.

Nyní spusťte instalaci ESS: "c:\ess_nt32_csy.msi IGNORE_CONFLICTS=1 /lvx* install.log".

Jakmile dojde k chybě instalace, stiskněte v Process Monitoru CTRL+S, ponechejte nastaveno "Events displayed using current filter", formát PML a dialog potvrďte, tím protokol uložíte.


2. krok:

Stáhněte a nainstalujte tuto aplikaci:

http://www.belarc.com/Programs/advisorinstaller.exe

Po instalaci program neaktualizujte a povolte vytvoření auditu. Vytvoření auditu může trvat až několik minut. Protokol auditu se zobrazí v internetovém prohlížeči jako webová stránka. Stránku si uložte.


3 krok:

Stáhněte si aplikaci Procdump:

http://download.sysinternals.com/files/Procdump.zip

Soubor Procdump.zip rozbalte přímo na disk C:\. Klikněte na tlačítko "START -> Spustit" a napište „C:\procdump.exe -ma -e -t -w sysInspector.exe“ (bez uvozovek). Příkaz můžete zadat také přímo do pole hledání pod tlačítkem START.

Spusťte aplikaci ESET SysInspector. Jakmile aplikace spadne, měl by se vytvořit na disku C: soubor xxxx.dmp s obsahem paměti.


Všechny 4 soubory (protokol z aplikace Procmon, audit, dump z pádu ESI a install.log) zabalte do Raru nebo Zipu a nahrajte do Úschovny (uschovna.cz) nebo na náš FTP server:

ftp://incoming:incoming@ftp.eset.cz/incoming

Poté mi prosím podejte zprávu jak se nahraný soubor jmenuje.

Pozor, na FTP serveru je zakázáno listování, po přihlášení neuvidíte obsah!


Děkuji.

_________________
Johny


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Přispějete na provoz fóra?