Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Vstupně-výstupní chyba

Moderátoři: Rudy, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Uživatelský avatar
Roli
VIP
VIP
Příspěvky: 13400
Registrován: 26 lis 2006 13:37
Bydliště: ČR

Re: Vstupně-výstupní chyba

#31 Příspěvek od Roli »

Karol píše:Crash dump directory: C:\Windows\Minidump
To se zase motáme kolem hardware.

Až uděláš testy RAM, otevři skříň PC, vyndej grafiku i RAMky a zase je tam vrať, odpoj a zapoj zpět všechny kabely co tam najdeš,
jen si je neprohoď ať se z toho nezakouří.
| Rsit | Mbam | AVPTool | Cure It |

O víkendu odpočívám :all_coholic:

Karol
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 46
Registrován: 14 črc 2013 12:26

Re: Vstupně-výstupní chyba

#32 Příspěvek od Karol »

Tak MEMTEST taky nic nenašel.. :o
odpojit a zapojit všechno můžu,ačkoliv nevím, k čemu to podle tebe bude.. Párkrát už jsem to udělala, když vůbec nešel nahodit počítač, psalo mi to chybu při načítání HDD a dál se to nehlo..tak jsem odpojila,zapojila kabely,mám dojem,že jednou nebo dvakrát jsem i vytáhla RAMku a grafiku, zase zapojila a šlo to.. ovšem pak mi ten počítač spadnul znova, tak ti nevím.. :?: :roll: nemyslím hned..ale třeba po hodině..nebo druhej den..to je různý..občas nespadne i dva dny v kuse! :lol:

Uživatelský avatar
JaRon
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 13954
Registrován: 29 bře 2005 13:39
Bydliště: BB-SK

Re: Vstupně-výstupní chyba

#33 Příspěvek od JaRon »

ospravedlnujem sa za vstup - ale je to zaujimave citanie :)
- nastav v BIOS-e default settings
- skontroluj teplotu CPU
- pozri, ci nie su na zakladnej doske vydute kondenzatory
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |Avenger |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

Karol
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 46
Registrován: 14 črc 2013 12:26

Re: Vstupně-výstupní chyba

#34 Příspěvek od Karol »

Celý můj počítač je zajímavý.. :lol:
co přesně v BIOSu máš na mysli? Teploty jsou všechny v pohodě. Na desku se podívám až ten počítač zase rozeberu, ale myslím,že nejsou.. takhle mi odešla deska, kterou jsem měla posledně a je to pár měsíců, co je vyměněná za novou.. resp. co je vlastně všechno vyměněné.. grafika od Vánoc, zbytek od dubna nebo kdy.. ještě mě nepadlo, jestli by nemohla být chyba někde v kabelech, jelikož, ty, mám dojem, nevyměnili, tak to je vlastně jediné, co tam je pořád stejné.. :?:

Uživatelský avatar
JaRon
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 13954
Registrován: 29 bře 2005 13:39
Bydliště: BB-SK

Re: Vstupně-výstupní chyba

#35 Příspěvek od JaRon »

- BIOS sa lisi, kus od kusa - ale malo by tam byt cosi ako "load default settings"
- ak bola menena MB ostava mi ako mozny zdroj problemov >> zdroj :James008:
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |Avenger |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

Karol
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 46
Registrován: 14 črc 2013 12:26

Re: Vstupně-výstupní chyba

#36 Příspěvek od Karol »

Tak jsem všechno odpojila,vypojila,přepojila a počítač běží vesele dál..to předtím běžel taky, z toho nic nepoznám, dokud zas nezamrzne.. :D :D
Deska se zdá být v pořádku, v tom BIOSu jsem default setting našla, tam šlo dát pouze "Ok"..
Zdroj byl to první,co se měnilo, když odcházel počítač.. :D zdroj a když stále komp dělal problémy, vyměnila se i deska s procesorem a RAMky, tak nevím, proč by to bylo zdrojem :D ale je fakt, že ani nevím, čím jiným.. :?:

Uživatelský avatar
Roli
VIP
VIP
Příspěvky: 13400
Registrován: 26 lis 2006 13:37
Bydliště: ČR

Re: Vstupně-výstupní chyba

#37 Příspěvek od Roli »

Pokud jsi hodila BIOS do defaultu jak psal JaRon tak to chvilku pozoruj a zkus zjistit
při jaké situaci spadne nebo co je při tom spuštěno.
| Rsit | Mbam | AVPTool | Cure It |

O víkendu odpočívám :all_coholic:

Karol
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 46
Registrován: 14 črc 2013 12:26

Re: Vstupně-výstupní chyba

#38 Příspěvek od Karol »

Tak jsem se teď 5 dní válela u bazénu, takže žádné novinky, ve středu i včera byl klid..uvidíme, jak to bude vypadat dál, ačkoliv teď tu o víkendu zase nebudu.. :) :all_coholic:

Uživatelský avatar
Roli
VIP
VIP
Příspěvky: 13400
Registrován: 26 lis 2006 13:37
Bydliště: ČR

Re: Vstupně-výstupní chyba

#39 Příspěvek od Roli »

V pohodě času dost, vždyť je konečně léto :all_coholic:
| Rsit | Mbam | AVPTool | Cure It |

O víkendu odpočívám :all_coholic:

Karol
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 46
Registrován: 14 črc 2013 12:26

Re: Vstupně-výstupní chyba

#40 Příspěvek od Karol »

Tak už mi podezřele dlouho nespadnul počítač.. :D

Teda když nepočítám to, že mi mezitím stihl odejít monitor do věčných lovišť..bez komentáře.. :James008:
Akorát se mi teda nějak dost často zasekává hra.. Program neodpovídá a přes správce úloh ho musím ukončit.
A teď mi nejde jedna aplikace ke hře..pořád mi to hlásí, že nemám .NET framework, ačkoliv ho mám..normálně to šlo ještě dva nebo tři dny zpátky a teď nic..i když jsem ho stáhla znova. Hlásí to chybu KERNELBASE.dll :?:

Uživatelský avatar
Roli
VIP
VIP
Příspěvky: 13400
Registrován: 26 lis 2006 13:37
Bydliště: ČR

Re: Vstupně-výstupní chyba

#41 Příspěvek od Roli »

Už jsem myslel žes odletěla natrvalo na Havaj :)
Karol píše:Akorát se mi teda nějak dost často zasekává hra.. Program neodpovídá a přes správce úloh ho musím ukončit.
A teď mi nejde jedna aplikace ke hře..pořád mi to hlásí, že nemám .NET framework, ačkoliv ho mám..normálně to šlo ještě dva nebo tři dny zpátky a teď nic..i když jsem ho stáhla znova. Hlásí to chybu KERNELBASE.dll :?:
A nebude problém přímo v té hře ?

Neaktualizovala jsi jí ?

Co je to za hru ?
| Rsit | Mbam | AVPTool | Cure It |

O víkendu odpočívám :all_coholic:

Karol
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 46
Registrován: 14 črc 2013 12:26

Re: Vstupně-výstupní chyba

#42 Příspěvek od Karol »

Bohužel na to nemám, ačkoliv bych se té myšlence moc nebránila.. :D :all_coholic:

No hrou to počítám nebude.. žádná aktualizace nebyla.
Jinak je to WOWko a k tomu ta aplikace Curse client.

Uživatelský avatar
Roli
VIP
VIP
Příspěvky: 13400
Registrován: 26 lis 2006 13:37
Bydliště: ČR

Re: Vstupně-výstupní chyba

#43 Příspěvek od Roli »

Karol píše:Jinak je to WOWko a k tomu ta aplikace Curse client.
V tom bude ten problém, jenže hry už delší dobu jdou tak nějak mimo mě jen občas, když si děti nějakou donesou tak se v tom povrtám a pokud dobrovolně nefungují tak jak mají házím je z okna, ty hry ne děti :lol: .

Zkusil bych hru i tu aplikaci přeinstalovat plus odinstalovat všechny verze Frameworku nástrojem CleanUp Utility

dočisti zbytky nebo ty verze kterým se nebude chtít ven.

Návod :

Nainstaluj CleanUp Utility jako Administrator.

Jdi přes Start >> Všechny programy >> Windows Install CleanUp Utility.

Najdi v něm postupně všechny záznamy o NET Frameworku, stiskem Remove a potvrzením varování je odeber.

Restartuj PC.


Nakonec nainstalovat verzi Frameworku 3.5 která má předešlé v sobě a pak se uvidí co dál.
| Rsit | Mbam | AVPTool | Cure It |

O víkendu odpočívám :all_coholic:

Karol
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 46
Registrován: 14 črc 2013 12:26

Re: Vstupně-výstupní chyba

#44 Příspěvek od Karol »

Akorát, že to funguje 8mi milionům lidí a mně ne, tak je to divný.. :lol: a hra mi funguje.. akorát počítač ne.. :D :D client taky fungoval ještě před třemi dny.. :D
No jdu se v tom zase hrabat.. :roll:
Ten framwork 3,5? Předtím jsem měla 4. A teď už je i 4,5.. je v tom nějaký speciální rozdíl?

Karol
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 46
Registrován: 14 črc 2013 12:26

Re: Vstupně-výstupní chyba

#45 Příspěvek od Karol »

Tak jsme všechno odinstalovala, přeinstalovala a zase to šlape..
Ačkoliv mi teda nešel nainstalovat jiný framework než 4,5.
I když jsem odinstalovala všechno,co jsem našla, ať už tím tvým programem nebo ručně, stále mi to psalo, že 3,5 ani 4 nelze nainstalovat, jelikož už tu mám stejnou nebo vyšší verzi..

Odpovědět