Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Vstupně-výstupní chyba

Moderátoři: Rudy, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Uživatelský avatar
Pavuk29
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 6914
Registrován: 31 říj 2003 08:26
Bydliště: Banská Bystrica
Kontaktovat uživatele:

Re: Vstupně-výstupní chyba

#61 Příspěvek od Pavuk29 »

To ti napisem do SZ :)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:!: PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA :!: :spam:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora, :207: pripadne s inymi uzivatelmi, :whip: kontaktujte ma na ICQ alebo mailom :31: na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
:183: hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
:!: pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601

Karol
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 46
Registrován: 14 črc 2013 12:26

Re: Vstupně-výstupní chyba

#62 Příspěvek od Karol »

Programy tam nejsou žádné takové.. :D
Počítač jako takovej už mám dlouho,ale jak už jsem, tuším někde zmiňovala, je tam všechno vyměněné nové (HDD,zdroj,grafická karta, základní deska, ramky) od prosince do dubna, a windows 7 bylo první,co jsem na to instalovala..Tak já taky nevím..jsem z toho jelen :D :roll: :shock:

Karol
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 46
Registrován: 14 črc 2013 12:26

Re: Vstupně-výstupní chyba

#63 Příspěvek od Karol »

Jak daleko to máš do Prahy? :D

Uživatelský avatar
Pavuk29
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 6914
Registrován: 31 říj 2003 08:26
Bydliště: Banská Bystrica
Kontaktovat uživatele:

Re: Vstupně-výstupní chyba

#64 Příspěvek od Pavuk29 »

Karol píše:Jak daleko to máš do Prahy? :D
Roli ci ja :D
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:!: PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA :!: :spam:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora, :207: pripadne s inymi uzivatelmi, :whip: kontaktujte ma na ICQ alebo mailom :31: na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
:183: hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
:!: pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601

Uživatelský avatar
Roli
VIP
VIP
Příspěvky: 13400
Registrován: 26 lis 2006 13:37
Bydliště: ČR

Re: Vstupně-výstupní chyba

#65 Příspěvek od Roli »

Karol píše:Jak daleko to máš do Prahy? :D
Pokud nebude zasekané město, tak jsem tam za cca 40 - 50 min. :wink:
| Rsit | Mbam | AVPTool | Cure It |

O víkendu odpočívám :all_coholic:

Karol
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 46
Registrován: 14 črc 2013 12:26

Re: Vstupně-výstupní chyba

#66 Příspěvek od Karol »

No tak jestli máte v plánu nějaké dostaveníčko spolu, klidně oba :D
Netuším, co jste si tajně domluvili :P :lol:

Uživatelský avatar
Roli
VIP
VIP
Příspěvky: 13400
Registrován: 26 lis 2006 13:37
Bydliště: ČR

Re: Vstupně-výstupní chyba

#67 Příspěvek od Roli »

Nedomluvili jsme si nic, ale Pavuk to má ze zahraničí k Tobě několik hodin oproti mě.

Tak že :???:
| Rsit | Mbam | AVPTool | Cure It |

O víkendu odpočívám :all_coholic:

Karol
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 46
Registrován: 14 črc 2013 12:26

Re: Vstupně-výstupní chyba

#68 Příspěvek od Karol »

Tak on se ptal.. :)
Aaaaa,pro změnu chyba.. :D

On Sat 7.9.2013 7:13:53 GMT your computer crashed
crash dump file: C:\Windows\memory.dmp
This was probably caused by the following module: Unknown (0xFFFFFFFF82A465CB)
Bugcheck code: 0xA (0xFFFFFFFFEFC0E0DD, 0x2, 0x1, 0xFFFFFFFF82E1A71E)
Error: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Bug check description: This indicates that Microsoft Windows or a kernel-mode driver accessed paged memory at DISPATCH_LEVEL or above.
This appears to be a typical software driver bug and is not likely to be caused by a hardware problem.
A third party driver was identified as the probable root cause of this system error.
Google query: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

Mě je to jedno, jestli máš tolik času.. :oops: :)

Uživatelský avatar
Roli
VIP
VIP
Příspěvky: 13400
Registrován: 26 lis 2006 13:37
Bydliště: ČR

Re: Vstupně-výstupní chyba

#69 Příspěvek od Roli »

Hm chyba zase nějakého ovladače, prostě jak jsem psal tak to vypadá že si nesedl některý kus železa.

Jinak příští týden jsem služebně opět mimo, ale pak bychom se nějak domluvili :)
| Rsit | Mbam | AVPTool | Cure It |

O víkendu odpočívám :all_coholic:

Karol
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 46
Registrován: 14 črc 2013 12:26

Re: Vstupně-výstupní chyba

#70 Příspěvek od Karol »

Dobře :)
Třeba Tebe ten počítač poslechne.. :D

Uživatelský avatar
Roli
VIP
VIP
Příspěvky: 13400
Registrován: 26 lis 2006 13:37
Bydliště: ČR

Re: Vstupně-výstupní chyba

#71 Příspěvek od Roli »

Čistě teoreticky se budu v pátek pohybovat po Praze, tak co Ty na to ?
| Rsit | Mbam | AVPTool | Cure It |

O víkendu odpočívám :all_coholic:

Karol
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 46
Registrován: 14 črc 2013 12:26

Re: Vstupně-výstupní chyba

#72 Příspěvek od Karol »

Sakra, to zrovna nebudu v Praze já..až v neděli :(

Uživatelský avatar
Roli
VIP
VIP
Příspěvky: 13400
Registrován: 26 lis 2006 13:37
Bydliště: ČR

Re: Vstupně-výstupní chyba

#73 Příspěvek od Roli »

Karol píše:Sakra, to zrovna nebudu v Praze já..až v neděli :(
Tak to necháme na jindy, protože o víkendu to neklapne.
| Rsit | Mbam | AVPTool | Cure It |

O víkendu odpočívám :all_coholic:

Čarls
Přítel fóra
Přítel fóra
Příspěvky: 1094
Registrován: 05 srp 2006 16:23
Bydliště: U Safari

Re: Vstupně-výstupní chyba

#74 Příspěvek od Čarls »

Tak sem si to celý pročetl nechodím sem moc často ale co tam máš za zdroj Watáž a jak je starý?
vypadá to jakoby v určitých zatíženích vynechal a tím padem dojde vždy k jiné chybě prostě spadne nebo zamrzne
Než budeš kupovat chtělo by to vypujčit jiný a odzkoušet.
Nebo spusť aidu a test stability Pc a sleduj napětí zda nekolísá
Zkus zapojit 220 na jiný okruh jističů třeba prodlužkou na jistič (zásuvku) co máte k pračce
Jen pokus Pokud máte starý vedení v hliníku jako já doma stavají se neuvěřitelný věci.
Hodně štěstí
Nikdo není dobrý náhodně,ctnosti je třeba se učit.
SENECA

Karol
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 46
Registrován: 14 črc 2013 12:26

Re: Vstupně-výstupní chyba

#75 Příspěvek od Karol »

Zdroj je 450 W a je relativně nový..plus mínus půl roku..a při testu v aidě napětí nekolísá ani o kousek.
To nebude zásuvkou, ten počítač mě prudil i na jiném bydlišti.. tak jedině vedením mezi monitorem a židlí, případně jak jsem již avizovala, nějaká špatná karma :lol:
Každopádně teď je asi týden klid.. to je podezřelé.. :D :James008:

Odpovědět