Rudy píše:
Zdravím!
Máte doma Poltergaista

. Ale teď vážně. Patrně vám nezbude nic jiného, než vyzkoušet jiný modem, či router a to vč. jiného zdroje. Toto jsem dosud neviděl, ale mám jinou zkušenost. Díky vyschlým kondenzátorům v napájecím zdroji se wifi router stále dokola restartoval, takže nebyl schopen regulérně naběhnout a wifi pak nefungovala. Možná něco podbného je váš problé. Také to může způsovat nějaký lapsus v elektrovodné síti.
Děkuji za Váš příspěvek. Byl to modem. Dokonce to (asi) nějak poznali na dálku. Měl jsem zavolat hned a ušetřit si týden nervů, ale ten problém byl tak specifický, že jsem podezříval už i ten zdroj nebo, jak jste napsal, lapsus v el. síti.
A jako na potvoru vše fungovalo zrovna ve chvíli, kdy přišli. Murphyho zákony...
Ale všechno to bylo k něčemu dobré, protože nám konečně umožnili bezplatně přejít na 5x rychlejší optiku. Tehdy to nějak nešlo a teď se jen tak mimo téma zmínili že by nám to mohli napojit.
Takže děkuji a doufám, že i Vám to něco dalo, protože pokud se na to bude někdy někdo ptát, ihned mu doporučte vyměnit modem. Také jsem se doteď s takovým problémem nesetkal.