Právě je 19 lis 2018 15:48

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra


Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: problem s počitačem
PříspěvekNapsal: 07 črc 2018 13:46 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 05 srp 2006 12:31
Příspěvky: 66
Dobry den 2,5 roku počitač a windows bez problemu jednoho dne to začlo a vše z ničeho nic časte zamrznuti počítače a taky často modra smrt čeho jsem si všiml bylo to že po tvrdem restartu počitač nechtel nekdy nabehnout dokola hučel jakože nabiha a nic po vypnuti počitače na 5-10 minut nabehl v pořadku, po přeinstalaci windows 2 dny klid a potom se to zase rozjelo po instalaci zpet na tovarni nastaveni windows se zdalo byt vše v poradku žadna modra smrt ale zase mi 2krat za den uplne zamrzne windows nezbyva nez tvrdy restart co me napada je kompletni format disku a čista instalace windows nebo zkusit nainstalovat z nabidky předchozi verzi winowsu


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problem s počitačem
PříspěvekNapsal: 07 črc 2018 14:01 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 106596
Bydliště: Plzeň
Zdravím!
Otevřte adresář windows\minidump, jeho obsah zabalte do raru a přiložte k vašemu příštímu postu.

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problem s počitačem
PříspěvekNapsal: 07 črc 2018 14:45 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 05 srp 2006 12:31
Příspěvky: 66
zdravim zatim ve složce windows nic takoveho nemam dneska jen počítač 2krat zamrznul žadna modra smrt , mam nastaveny automaticky vypis pameti nemam to zmenit na kompletni vypis stavu pameti ?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problem s počitačem
PříspěvekNapsal: 07 črc 2018 14:58 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 106596
Bydliště: Plzeň
Potřebuji vidět minidumpy, z nich je možné, alespoň přibližně zjistit, kde se problém nalézá. Zatím můžete nainstalovat a spustit HWMonitor: http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... hwmonitor/ a dát sem screen okna po ustálení hodnot.

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problem s počitačem
PříspěvekNapsal: 26 črc 2018 08:44 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 05 srp 2006 12:31
Příspěvky: 66
10-20 modrych smrti každy den + 2-4 zamrznuti počitače nepomohlo tovarni nastaveni ani format disku co pomohlo při každem zamrznuti počitače fungoval jen jeden pametovy modul v biosu bežel single chanel v systemu uvedeno nainstalovano 8 GB z toho použitelnych 3,92 GB vždy jsme to řešil tak že jsem to opravil v biosu load default seting pak jsem mel tech 8 GB a v biosu mi to hlasilo dual chanel, když počitač opet zamrznul a byl provedeny tvrdy restart tak jsem mel opet v systemu 8 GB a z toho použitelnych jen 3,92 GB dobře nechal jsem to tak a vida počitač bezel 3 dny to znamena že jeden pametovy byl vadny po 3 dnech jsem mel ale opet 8 GB samo se to nastavilo a videl jsem to zase na problemy musim zaklepat pocitac bezi 2 dny a vsechno v poradku jako kdyby se to vsechno samo opravilo tohle nechapu mužete mi k tomu neco řict ?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problem s počitačem
PříspěvekNapsal: 26 črc 2018 08:59 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 05 srp 2006 12:31
Příspěvky: 66
no vida všechno se zdalo byt ok a dneska prvni modra smrt KMODE_EXCEPTION_NOT HANDLED


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problem s počitačem
PříspěvekNapsal: 26 črc 2018 09:02 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 29 bře 2005 13:39
Příspěvky: 13110
Bydliště: BB-SK
ospravedlnujem sa za vstup :)
Pri niektorých menej kvalitných pamatovych moduloch pomoze kontakty pamate pregumovat kancelárskou gumou
Memtest https://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=53&t=106788 pomoze odhalit problemy pamate - musis vsak
ratat s hodinami testovania ,,,
Dalsou moznostou je vadny radic pamate - s tym by si uz nic nenarobil :(

_________________
RSIT |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |Avenger |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problem s počitačem
PříspěvekNapsal: 26 črc 2018 10:39 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 05 srp 2006 12:31
Příspěvky: 66
myslite si že muže byt vadny treba pametovy slot ? že by tam mohl vzniknout nejaky zkrat , pameti ted testuju jednu jsem vytahl tak uvidim jak se časem bude chovat


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problem s počitačem
PříspěvekNapsal: 26 črc 2018 11:01 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 29 bře 2005 13:39
Příspěvky: 13110
Bydliště: BB-SK
moze byt aj vadny slot, castejsie su vadne samotne moduly prip. zly kontakt, preto sa pozlatene kontakty gumuju :)
doporucujem samostatne otestovat moduly, kazdy aspon 3 cykly
a spolocne nechaj testovat oba moduly napr. cez noc - rozhodne min. 3 hodiny

_________________
RSIT |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |Avenger |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Přispějete na provoz fóra?
>