Právě je 16 srp 2018 02:18

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 17 bře 2018 09:54 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 13 úno 2016 18:02
Příspěvky: 27
Čauky ... chci se zeptat jestli by šlo sestavit "herní" pc .. no nemusí být herní .. mě by to bohatě stačilo na wowko a lolko ^^ prosím no hate .. ^^ na další hry ani nemám čas .. jde o to .. že už mám ntb .. na kterém hraji ... a lolko se mi na něm neseká ani wow .. krom .. jestli někdo ví .. o čem mluvím v raidu 15 -+ o pokovaní pfvního bosse se mi vždy sekne obraz ... a nebo spíš i zasekáva .. wowko mam na střední grafice .. ale když expim atd .. dungy .. tak vysoké .. není to tím že ho mám nějak v něm zanešený něčím? Jedná se o ASUS X555LN-XO003H má dvě grafiky .. nepomůže třeba změnit hrát přes tu druhou graf. Kartou? Planuji ho dát do servisu http://www.entercomputer.cz .. doufám .. že to je dobrá volba :D takže jestli teda mam počkat jak to bude fakat po servisu .. a zaplatit si to .. a nebo kašlat na to a koupit si sestavený pc? Předem se omlouvám za to .. že nevím co vše ma ten pc obsahovat .. :/ nemusí být nějak přehnaně herní stačí mi na wow.. když se mi to v raidu nebude sekat .. a nebo počkat teda po servisu ntb co mám...
Tady jeden nápad -+15k
https://www.czc.cz/223205,223703,224061 ... 86402/kody
(Skoro to samé napsané)
Ale jestli by jste dokazali i něco vyměnit za lepší ..o něco dražší trošku ale vykoněji dobrý ...
Chci to mit hlavně na hry jménem world of warcraft a league of legends ... jiné hry nějak neřeším .. ani by nebyl čas 20k za pc je asi blbost dávat .. když nejsem nějaká maniačka na hry opravdu stačí hlavně na ty dvě ... aby se mi wow nesekalo .. v raidu s 25 +- lidma
Jinak ten ntb co mám .. stál 15k .. uz nejak ted 8-+ a za opravu displaye bych dala 3k .. ciz je dost :/ a prav3 premyslim .. jestli neni lepsi nahodou koupit novy ... :D divala jsem se na novy display na nejake obchody .. a tam stoji nejak 1,5k .. v servisu za to chteji moc :/ ten novy pc .. 15k nejak ... monitor do ceny nepočítám .. ten je zvlášť :D

》》Nebudu muset ani řešit FPSka v lolku? Protože u lolka jsou důležité :D ať nemusím mít třeba max 30-60 .. třeba bych byla ráda i za 100+ :D

Děkuji že jste si udělali čas a přetli jsi to .. a když tak poradili :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 17 bře 2018 11:32 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 105398
Bydliště: Plzeň
Zdravím!
Herní problematikou se nezabýváme. Pokud si budete PC sestavovat sama, mělo by mít:

Základní desku buď Intel, nebo AMD, umožňující připojení procesorů s co nejvyšší možnou frekvencí jádra, paměť RAM alespoň 8GB, grafickou kartu s alespoň 2GB VRAM a min. 128b sběrnicí, čtařjádrový procesor (Intel, nebo AMD podle typu desky) a nejméně 500W napájecí zdroj. Tato sestava by splňovala vaše požadavky.

V případě, že si necháte PC sestavit v odborném servisu, poradí vám oni sami na zaákladě vašich požadavků.

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 17 bře 2018 12:39 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 13 úno 2016 18:02
Příspěvky: 27
Já vím omlouvam se.. ale hledala jsem hlavně rady i od lidí co navstěvují tuto stránku jestli by mi trošku pomohli .. :D se bojím .. že treba nejaky komponent je zbytecne drahy presto vykon ma slaby .. nekdy byvaji i starsi komponenty o trosku slabsi ale aspon cena tomu odpovida :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 17 bře 2018 12:47 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 105398
Bydliště: Plzeň
Tak já jen vypsal, jak by takový PC měl vypadat. Sám se tím zabývám, takže vám dávám to, co vím ze zkušenosti.

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 17 bře 2018 17:57 
Offline
Přítel fóra
Přítel fóra

Registrován: 25 čer 2007 01:15
Příspěvky: 450
Bydliště: M. Boleslav
S dovolenim sem vlezu.

Ta sestava nevypada spatne. Jen bych vymenil ramku za 1x8GB (ve hrach bude rozdil 00nic, ale neucpou se sloty pro pripadny upgrade a je to o trochu levnejsi), klidne nejakou 2400Mhz variantu, vic stejne procesor nedovoli.
Pro hry mate relativne slabou grafiku (ale oproti tomu v notebooku je vykonem jinde), jenze dneska se moc vybirat neda (ceny a dostupnost jsou priserne). Nicmene na vybrane hry pri fHD rozliseni by to melo stacit.
Jeste bych popremyslel nad nejakym chladicem pro procesor, bude vykonnejsi a mene hlucny oproti intelackemu.

ps. Jestli je v notasu jen 4GB ramek, pak by za zaseky mohlo to, zvlast v kombinaci s pomalym diskem.
ps2. Vybrany zdroj by byl v pohode, porad je to lepsi, nez https://www.czc.cz/itek-energy-piv-650-650w-full-black-retail/180474/produkt , ktery dokaze vyhoret i pri mene jak polovicni zatezi, nez je udavana (a s velkou pravdepodobnosti by vzal neco ssebou). Tuhle sestavu by dokazal s prehledem uzivit i kvalitni 250W kousek.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 17 bře 2018 21:39 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 13 úno 2016 18:02
Příspěvky: 27
j3šť3r píše:
S dovolenim sem vlezu.

Ta sestava nevypada spatne. Jen bych vymenil ramku za 1x8GB (ve hrach bude rozdil 00nic, ale neucpou se sloty pro pripadny upgrade a je to o trochu levnejsi), klidne nejakou 2400Mhz variantu, vic stejne procesor nedovoli.
Pro hry mate relativne slabou grafiku (ale oproti tomu v notebooku je vykonem jinde), jenze dneska se moc vybirat neda (ceny a dostupnost jsou priserne). Nicmene na vybrane hry pri fHD rozliseni by to melo stacit.
Jeste bych popremyslel nad nejakym chladicem pro procesor, bude vykonnejsi a mene hlucny oproti intelackemu.

ps. Jestli je v notasu jen 4GB ramek, pak by za zaseky mohlo to, zvlast v kombinaci s pomalym diskem.
ps2. Vybrany zdroj by byl v pohode, porad je to lepsi, nez https://www.czc.cz/itek-energy-piv-650-650w-full-black-retail/180474/produkt , ktery dokaze vyhoret i pri mene jak polovicni zatezi, nez je udavana (a s velkou pravdepodobnosti by vzal neco ssebou). Tuhle sestavu by dokazal s prehledem uzivit i kvalitni 250W kousek.

A mohl by jsi mi tech 8GB poslat ktere myslis? :D a chladic? :o


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 18 bře 2018 15:13 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 13 úno 2016 18:02
Příspěvky: 27
Pro Rudyho hlavně:

Trošku jiný ale mohl by ses na ného kouknout prosím?
https://www.czc.cz/223205,209495,223703 ... 86402/kody
Nebo
https://www.czc.cz/223205,168555,201624 ... 03502/kody
Bude bohatě stačit na tohle bez problémů? :)
World of warcraft:
https://m.alza.cz/gaming/world-of-warcr ... 156033.htm

League of Legends:
https://support.riotgames.com/hc/cs/art ... 2654-Minimální-a-doporučené-systémové-požadavky

Jinak jsem si vybrala klávesnici:
https://m.heureka.cz/klavesnice/genius- ... 310474106/

Myš:
https://www.tsbohemia.cz/a4tech-bloody- ... 81550.html

Předem děkuji za odpověď


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 18 bře 2018 15:29 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 105398
Bydliště: Plzeň
Osobně bych dal přednost této sestavě: https://www.czc.cz/223205,168555,201624 ... 03502/kody . U myši a klávesky si vyberte takovou, která vám bude nejvíce ergonomicky vyhovovat.

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 18 bře 2018 15:45 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 13 úno 2016 18:02
Příspěvky: 27
Rudy píše:
Osobně bych dal přednost této sestavě: https://www.czc.cz/223205,168555,201624 ... 03502/kody . U myši a klávesky si vyberte takovou, která vám bude nejvíce ergonomicky vyhovovat.


A nemohl by sis udelat cas a napsat proc prosim? :/ bude potreba ssd karta nebo tam uz je? :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 18 bře 2018 16:25 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 105398
Bydliště: Plzeň
Sestava je hardwarově vyvážená, dostatek RAM i VRAM graf. karty. Je vhodná na většinu činností. SSD tam není a třeba nebude, pokud vám postačí klasický disk. V opačném případě lze doplnit. Na SSD se nainstalujte oper. systém, aplikace pak na klasický disk. V daném případě má velokost 1TB, což je myslím dostatečné. Chladič je jednak v balení procesoru a jednak je tam ještě chladič zvléšť. Ten by měl být výkonnější pro použití v náročnějších grafických aplikacích.

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 18 bře 2018 16:52 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 13 úno 2016 18:02
Příspěvky: 27
A jinak ... jestli se muzu jeste zeptat .. kos .. win 10 nebo 8 .. nevim :D tam uz bude nainstalovany nebo z czc mi to tam stahne ten co mi to bude sestavovat :) takze mezi 3 sestavama mi doporucujete tady ten .. dobře :) jinak benq je lepsi nez philips nebo opacne? :D nekdo zas rika .. abych mela spis nasetrit na 1050 Ti ale nevim jeatli to je dobry napad :) kdybych chtela upgrqdovat .. tak cim bych mela zacit? :o


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 18 bře 2018 17:48 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 105398
Bydliště: Plzeň
Raději poslední verzi (Win10). To ale bude výdaj navíc.

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 18 bře 2018 19:02 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 13 úno 2016 18:02
Příspěvky: 27
Mám tu ještě jeden návrh .. ale o 2k dražší .. ale zas výkoněji mnohem lepší ale bojím se .. jestli to není zbytečně drahé .. nebo to je akorát za tu cenu? I když se bojim ryznu docela


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 18 bře 2018 19:21 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 105398
Bydliště: Plzeň
Nevidím žádný odkaz.

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 18 bře 2018 20:36 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 13 úno 2016 18:02
Příspěvky: 27
Aha .. omlouvám se

https://www.czc.cz/8p2ld1g4iqj2pb70kd2i76uof8/seznam

Nevím jestli je to lepší nebo spíš drahé a nevyužiji to na takové hry co jsem jmenovala ..


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Přispějete na provoz fóra?
>