Právě je 18 říj 2018 05:09

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 14 bře 2018 14:18 
Offline
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Registrován: 15 čer 2010 16:43
Příspěvky: 169
Bydliště: HK
Dobrý den,

téměř každý den, i několikrát za den, mi vypadává připojení k internetu a síti. Vždy se zasekne připojení a nic se neděje. Poté, co kliknu na Odstranit problémy, vyskočí hláška: Systému Windows se nepodařilo automaticky zjistit nastavení proxy serveru sítě. Poté to párkrát zopakuji dokud se to nějak nechytne a vyskočí hláška: Výchozí brána není dostupná - opraveno. Divné však je, že pokud připojení takto vypadne, je to pouze na windows, ale na mobilu (android) se normálně připojím. Dále toto je už druhý router, protože jsem to už řešil se supportem Asusu a ten doporučil reklamaci. Asus reklamaci přijal bez nějakých problémů a poslal nový router. Tato výměna ovšem vůbec nepomohla.
Pokud připojím svůj starý router D-link Dir 615, tak žádné výpadky nezaznamenávám. Ještě doplním, že mám router Asus RT-N11P a Windows 10 Pro.
Mohl bych někoho poprosit o pomoc s tímto problémem?

Předem děkuji za odpověď a případnou pomoc.

_________________
Cuius panem edo, illius carmina edo


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 14 bře 2018 14:41 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 106189
Bydliště: Plzeň
Zdravím!
Zkuste zjisstit, zda na router Asus RT-N11P neexistuje novější verze firmaru. V případě, že ano, přehrajte jej.

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 14 bře 2018 14:56 
Offline
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Registrován: 15 čer 2010 16:43
Příspěvky: 169
Bydliště: HK
Dobrý den ještě jednou.

Firmware byl aktualizován, ale nic se nezměnilo. Naposledy jsem to kontroloval před cca měsícem. Zkusím se podívat, zda náhodou nevydali nějaký v nejbližší době. Napadá mě ještě, zda to nemám špatně nastavené. Nastavoval jsem tam pouze zabezpečení (SSID + heslo + kanál. Kanál jsem nastavil natvrdo kvůli tomu, že jeden z ntb neviděl síť, když tam byl automatický kanál) a také jsem změnil MAC adresu, kvůli poskytovateli internetu.

_________________
Cuius panem edo, illius carmina edo


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 14 bře 2018 15:06 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 106189
Bydliště: Plzeň
To by mělo být OK, pokud provider má nějaké speciální nastavení, měl by vám ho sdělit. Je ovšm disvné, že se starým routerem to fungovalo. Nastavení pak by mělo být analogické.

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 17 bře 2018 21:29 
Offline
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Registrován: 15 čer 2010 16:43
Příspěvky: 169
Bydliště: HK
Také si to myslím, bohužel se zdá, že tomu tak není. Dnes jsem prošel log routeru a při každém výpadku tam vyskočí:
AndesSendCmdMsg: Command type = ed, Extension command type = 27
BUG: AndesSendCmdMsg is called from invalid context

Nevíte, co by to mohlo znamenat?

_________________
Cuius panem edo, illius carmina edo


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 17 bře 2018 22:08 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 106189
Bydliště: Plzeň
Vidím to poprvé. Je to nějaká chyba konfigurace, ale nic jsem k tomu nevygooglil. Možná by pomohlo kontaktovat tech podoru ASUSu.

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 18 bře 2018 09:03 
Offline
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Registrován: 15 čer 2010 16:43
Příspěvky: 169
Bydliště: HK
To jsem již zkoušel a doporučili mi pouze reklamaci. Zkusím to znovu a třeba budu mít větší štěstí. I tak děkuji za Vaši pomoc :-)

_________________
Cuius panem edo, illius carmina edo


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 18 bře 2018 11:14 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 106189
Bydliště: Plzeň
Tak oni by měli vědět o čem to je. Nezbude, než to zkusit. Nemáte zač! :)

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 21 bře 2018 11:05 
Offline
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Registrován: 15 čer 2010 16:43
Příspěvky: 169
Bydliště: HK
Jen informuji o vývoji. Nakonec to vypadá, že stačilo změnit kanál na jiný specifický. I když jsem kanál vybíral podle zastoupení kanálů ostatních wifi v domě, vypadá to, že se mu to nelíbilo a bylo nutné nastavit jiný.
Zatím to tedy drží.

I tak děkuji za pomoc :)

_________________
Cuius panem edo, illius carmina edo


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 21 bře 2018 12:04 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 106189
Bydliště: Plzeň
OK. To je možné, wifinu může ovlvnit více věcí. Když budete mít (nebo někdo v domě) třeba mikrovlnku, která není dokonale odstíněná, máte problém. Funguje na stejné frekveci.

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Přispějete na provoz fóra?
>