Právě je 20 úno 2020 04:08

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: RYCHLOST INTERNETU - PROBLÉM
PříspěvekNapsal: 10 čer 2015 11:09 
Offline
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Registrován: 22 pro 2007 19:27
Příspěvky: 68
Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o pomoc s mým problémem...

- před 2 dny mi přes UPC měnili router a zvyšovali rychlost internetu...

- před změnou jsem měl rychlost okolo 30 mb/s a vše fungovalo správně.

- po změně mi klesla rychlost na 9 mb/s a nechce jít výš

* tato rychlost 9 mb/s mi naskočí po zapojení kabelu z routeru do pc.

- pokud tento stejny kabel zapojim do notebooku, tak rychlost

připojení již splňuje 120 mb/s, který mám novej připojený.

** router je 1 gbps a v pc mám taky sitovou kartu pro 1 gbps

- a přitom mi ukazuje v pc připojení mezi routerem a PC pouze 10 mb/s

- pokud pripojim kabel z routeru do notebooku - tak mi ukazuje pripojeni v mistni siti klasicky 1 gbps

*** NEVÍTE PROSÍM, KDE BY MOHLA BÝT CHYBA V PC ? ŽE UKAZUJE POUZE 10 MB/S PŘIPOJENÍ V MÍSTNÍ SITÍ A TUDIŽ NEPUSTI ANI VYŠÍ RYCHLOST PRO DATA? POSLEDNÍ OVLADAČE NA SÍŤOVOU KARTU MÁM NAINSTALOVANÉ.

Moc děkuji předem za pomoc - v příloze detail připojení


Přílohy:
rychlost.jpg
rychlost.jpg [ 61.42 KiB | Zobrazeno 2638 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RYCHLOST INTERNETU - PROBLÉM
PříspěvekNapsal: 10 čer 2015 11:20 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 29 bře 2005 13:39
Příspěvky: 13656
Bydliště: BB-SK
ahoj,
vidim to na nejaky problem sietovej karty - skus jej nastavit rychlost 100MBHD prip. 100MBFD
niekedy byva problem s automatikou ,,,

_________________
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |Avenger |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RYCHLOST INTERNETU - PROBLÉM
PříspěvekNapsal: 10 čer 2015 12:29 
Offline
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Registrován: 22 pro 2007 19:27
Příspěvky: 68
Mohl bych poprosit o návod? jak to nastavit.. nejsem uplně tak zdatný v tomhle, abych to nastavil sám.. děkuji moc


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RYCHLOST INTERNETU - PROBLÉM
PříspěvekNapsal: 10 čer 2015 12:45 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 29 bře 2005 13:39
Příspěvky: 13656
Bydliště: BB-SK
v konfiguracii sietovej karty podla obrazku to najdes


Přílohy:
lan.jpg
lan.jpg [ 86.86 KiB | Zobrazeno 2627 krát ]

_________________
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |Avenger |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RYCHLOST INTERNETU - PROBLÉM
PříspěvekNapsal: 10 čer 2015 13:22 
Offline
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Registrován: 22 pro 2007 19:27
Příspěvky: 68
- podarilo se mi nastavit maximalne - 100 Mbps half duplex
- pokud jsem chtel nastavit - 100 Mbps full duplex nebo 1 Gbps full duplex tak jiz mi internet prestal fungovat


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RYCHLOST INTERNETU - PROBLÉM
PříspěvekNapsal: 10 čer 2015 13:37 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 29 bře 2005 13:39
Příspěvky: 13656
Bydliště: BB-SK
pokial Ti postaci 100 Mbps half duplex, tak mas vyriesene :)
inac mas dve moznosti:
- skusit inu sietovu kartu
- zdlhavo riesit problem nekompatibility medzi kartou a routerom

_________________
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |Avenger |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RYCHLOST INTERNETU - PROBLÉM
PříspěvekNapsal: 10 čer 2015 13:47 
Offline
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Registrován: 22 pro 2007 19:27
Příspěvky: 68
asi budu muset zkusit jinou sitovou kartu.. jinak děkuji za pomoc


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RYCHLOST INTERNETU - PROBLÉM
PříspěvekNapsal: 10 čer 2015 13:50 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 29 bře 2005 13:39
Příspěvky: 13656
Bydliště: BB-SK
casto tak riesim - inou kartou - kedze problem nemozem riesit hodiny/dni :D
rado sa stalo :)

_________________
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |Avenger |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Přispějete na provoz fóra?