Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Monitor připojení černo aj....

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
dj-paja
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 371
Registrován: 16 úno 2012 12:30

Monitor připojení černo aj....

#1 Příspěvek od dj-paja »

Zdravim,zeptám se po připíjení monitoru k pc naběhne jen černá obrazovka prosím,jak to řešit.Jde o to,že vlastním ještě monitor,kde je šroubovací pinová modrá koncovka VGA D-sub označeni na pc je ale podpora DVI musí být kabel tedy tento.
Na pc jsem to připojil tedy k označeni snad,je to dobře označené,pro připojení?Dále,bych se zeptal jestli,je možné k pc které,je vybaveno i sata 3 připojit starý HDD s koncovkou sata?Poslední otázka,je možné použít optikou mechaniku či dvd na hoře,je na to vstup pro mechaniku,ale přijde mne,jako by tam nepasovala zvláštní byla na starším pc,rozměry klasických mechanik jsou stejné jedná se o tento case https://www.alza.cz/zalman-t4-d503941.htm#fotovideo děkuji o zodpovězené dotazy.
Naposledy upravil(a) dj-paja dne 17 čer 2021 14:53, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Rudy
Site Admin
Site Admin
Příspěvky: 114270
Registrován: 30 říj 2003 13:42
Bydliště: Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: Monitor připojení černo aj....

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Nějak nerozumím řeči vašeho kmene. Čemu říkáte "šrobovaví pinová modrá koncovka"? A čemu říkáte "sc roum"? Ten první problém bude zřejmě v to, že používáte redukci, že? Ne všechny redukce jsou vhodné. Ta správná musí mít osazeny všechny piny: https://cz.farnell.com/pro-signal/psg90 ... price=true . Hlavně ty na obrázku vpravo pod a nad tím plochým pinem. To jsou analogové výstupy. Ty ostatní se vás netýkají, pokud monitor nemá digitální vstup. Druhý dotaz vám zodpovím, až budu vědět co je to "sc roum".
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

dj-paja
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 371
Registrován: 16 úno 2012 12:30

Re: Monitor připojení černo aj....

#3 Příspěvek od dj-paja »

Zeptám,jestli je možné zapojit sata kabel do rozrhraní sata 3 jedná o pripojení mechaniky dále HDD.Potřeboval,bych poradit jak připojit ke zdroji jak dva HDD+mechaniku díky.Co se týká,toho obrazu stále nic jelikož vlastním monitor,kde mám klasické připojení VGA/sub zrejmně bude potřeba dvi a ten nemám ani na monitoru,existuje nějaká redukce díky.

dj-paja
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 371
Registrován: 16 úno 2012 12:30

Re: Monitor připojení černo aj....

#4 Příspěvek od dj-paja »


Uživatelský avatar
Rudy
Site Admin
Site Admin
Příspěvky: 114270
Registrován: 30 říj 2003 13:42
Bydliště: Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: Monitor připojení černo aj....

#5 Příspěvek od Rudy »

Ta redukce je vyobrazena výše v odkazu. Je důležité mít tu správnou. Pokud redukce nemá analogové piny, nebude ve vašem případě fungovat. Dokonce i některé karty nemají analogové výstupy. Pak nezbude, než si pořídit nový monitor. Který kabel máte na mysli? Datový lze samozřejmě připojit napájecí jen tehdy, pokud má zdroj 2 samostatné vývody pro napájení. Případně použijte redukci Molex/SATA. Koukněte sem: https://www.suntech.cz/kategorie/235550 ... dex_s5.htm a vyberte si potřebnou. Pokud ale nemáte na vývodech zdroje žádnou volnou, máte smůlu.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

dj-paja
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 371
Registrován: 16 úno 2012 12:30

Re: Monitor připojení černo aj....

#6 Příspěvek od dj-paja »

Zdravim,jedná se o tuto redukci převodník https://www.czc.cz/premiumcord-prevodni ... 26/produkt
na tento monitor LG Flatron W2243S https://www.czc.cz/lg-flatron-w2243s-pf ... ta/diskuse
Co myslíte,mělo by to s tímto jet ok

Uživatelský avatar
Rudy
Site Admin
Site Admin
Příspěvky: 114270
Registrován: 30 říj 2003 13:42
Bydliště: Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: Monitor připojení černo aj....

#7 Příspěvek od Rudy »

To je přesně ono. Redukce nemá analogové piny. Všimněte si, že kolem plochého (největšího) pinu nejsou ty 4 zbývající, které jsou nutné pro přenos analogového signálu. Pokud má karta v těch místech otvory na piny, je třeba mít takovou redukci. Jedině tehdy vám bude monitor fungovat. Pokud je karta nemá, pak budete muset řešit buď nový monitor, nebo kartu.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Uživatelský avatar
JaRon
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 14148
Registrován: 29 bře 2005 13:39
Bydliště: BB-SK

Re: Monitor připojení černo aj....

#8 Příspěvek od JaRon »

FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |Avenger |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

dj-paja
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 371
Registrován: 16 úno 2012 12:30

Re: Monitor připojení černo aj....

#9 Příspěvek od dj-paja »

Zeptám se tedy,ještě jednou pc ma podporu konektoru tj 24+1 posílal jsem odkaz na redukci převodník zde https://www.czc.cz/premiumcord-prevodni ... 26/produkt jelikož,mám starý monitor tento https://www.czc.cz/lg-flatron-w2243s-pf ... ta/diskuse s VGA přípojkou.Bude mne tedy,tato redukce popporovat přenos obrazu pokud ji,použiji co se týká toho převodníku děkuji.

Uživatelský avatar
Rudy
Site Admin
Site Admin
Příspěvky: 114270
Registrován: 30 říj 2003 13:42
Bydliště: Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: Monitor připojení černo aj....

#10 Příspěvek od Rudy »

Už jsem to tu jednou psal, že tato redukce nebude fungovat. Bude fungovat jakákoli redukce, která má 4 analogové piny za předpokladu, že výstupní konektor karty má příslušné kontakty. Viz výše. Nechápu, co je na tom nejasného. Redukce v odkazu kolegy JaRon je ta vhodná.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět