Právě je 24 čer 2018 21:37

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 14 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Facebook refresh sám od sebe
PříspěvekNapsal: 12 bře 2018 20:30 
Offline
2. Stupeň Varování

Registrován: 08 bře 2007 14:56
Příspěvky: 189
Zdravím,

posledních pár dní se mi stává, že se mi při procházení facebooku sama od sebe obnovuje zeď a tak mi zmizí různý obsah, ke kterému se už pak nemusím dostat znovu.

Mám chrome, smazal jsem cookies a cache, ale nepomohlo to. Na Mozille mi to běhá v pohodě.

Dík za případnou radu :thumbsup:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Facebook refresh sám od sebe
PříspěvekNapsal: 12 bře 2018 22:13 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 104845
Bydliště: Plzeň
Také zdravím!
Nemáte zapnutý autorefresh: https://chrome.google.com/webstore/deta ... nbgbmfalko ?

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Facebook refresh sám od sebe
PříspěvekNapsal: 12 bře 2018 22:50 
Offline
2. Stupeň Varování

Registrován: 08 bře 2007 14:56
Příspěvky: 189
Nene, nemám ho ani stažený. Zkoušel jsem vypnout i AdBlock na facebooku, ale bez úspěchu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Facebook refresh sám od sebe
PříspěvekNapsal: 13 bře 2018 13:48 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 104845
Bydliště: Plzeň
OK Zkusíme vyčistit prohlížeče. Spusťte postupně tyto utility:

1. Stahnete Zoek.exe http://download.bleepingcomputer.com/smeenk/zoek.exe a ulozte jej na plochu

Pokud pouzivate Win Vista ci W7, kliknete na Zoek pravym a dejte Run As Administrator ci Spustit jako spravce
Do okna vlozte skript nize





Citace:
autoclean;
resethosts;
emptyclsid;
IEdefaults;
FFdefaults;
CHRdefaults;
emptyIEcache;
emptyFFcache;
emptyCHRcache;
emptyalltemp;
emptyflash;
emptyjava;
emptyrecycle.bin
;






Nasledne kliknete na Run Script
PC provede opravu, restartuje se a da Vam log, jeho obsah vlozte sem.

a

2. Junkware removal tool: http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... oval-tool/ .
•Ulozte nejlepe na plochu
•Po spusteni se zobrazi licencni podminky, stisknete libovolnou klavesu
•Probehne vytvoreni zalohy a nasledne prohledavani
•Probehne skenovani a pak se objevi log, pripadne bude ulozen v c:\JRT jako JRT.txt, ten sem vlozte.

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Facebook refresh sám od sebe
PříspěvekNapsal: 13 bře 2018 18:05 
Offline
2. Stupeň Varování

Registrován: 08 bře 2007 14:56
Příspěvky: 189
Hotovo, tady jsou logy.

Zoek.exe v5.0.0.2 Updated 21-Februari-2018(online version)
Tool run by David on 13.03.2018 at 17:45:23,08.
Microsoft Windows 10 Home 10.0.16299 x64
Running in: Normal Mode Internet Access Detected
Launched: C:\Users\David\Desktop\zoek.exe [Scan all users] [Script inserted]

==== System Restore Info ======================

13.03.2018 17:58:16 Zoek.exe System Restore Point Created Successfully.

==== Reset Hosts File ======================

# Copyright (c) 1993-2006 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host

127.0.0.1 localhost

==== FireFox Fix ======================

Deleted from C:\Users\David\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\3911gjs4.default\prefs.js:

Added to C:\Users\David\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\3911gjs4.default\prefs.js:
user_pref("browser.startup.homepage", "about:home");
user_pref("browser.newtab.url", "about:newtab");

==== Firefox Start and Search pages ======================

ProfilePath: C:\Users\David\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\3911gjs4.default
user_pref("browser.startup.homepage", "about:home");
user_pref("browser.newtab.url", "about:newtab");

==== Firefox Extensions ======================

ProfilePath: C:\Users\David\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\3911gjs4.default
- Undetermined - %ProfilePath%\extensions\wrc@avast.com.xpi

AppDir: C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox
- Undetermined - %AppDir%\browser\extensions\{972ce4c6-7e08-4474-a285-3208198ce6fd}.xpi

==== Firefox Plugins ======================


==== Set IE to Default ======================

Old Values:
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main]
"Start Page"="http://go.microsoft.com/fwlink/p/?LinkId=255141"
[HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes]
No DefaultScope Set For HKCU

New Values:
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main]
"Start Page"="http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157"
[HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes]
"DefaultScope"="{0633EE93-D776-472f-A0FF-E1416B8B2E3A}"

==== All HKLM and HKCU SearchScopes ======================

HKLM\SearchScopes "DefaultScope"="{6A1806CD-94D4-4689-BA73-E35EA1EA9990}"
HKLM\SearchScopes\{0633EE93-D776-472f-A0FF-E1416B8B2E3A} - http://www.bing.com/search?q={searchTerms}&FORM=IE8SRC
HKLM\SearchScopes\{6A1806CD-94D4-4689-BA73-E35EA1EA9990} - http://www.google.com/search?q={searchTerms}&rls=com.microsoft:{language}:{referrer:source?}&ie={inputEncoding}&oe={outputEncoding}&sourceid=ie7
HKLM\Wow6432Node\SearchScopes "DefaultScope"="{6A1806CD-94D4-4689-BA73-E35EA1EA9990}"
HKLM\Wow6432Node\SearchScopes\{0633EE93-D776-472f-A0FF-E1416B8B2E3A} - http://www.bing.com/search?q={searchTerms}&FORM=IE8SRC
HKLM\Wow6432Node\SearchScopes\{6A1806CD-94D4-4689-BA73-E35EA1EA9990} - http://www.google.com/search?q={searchTerms}&rls=com.microsoft:{language}:{referrer:source?}&ie={inputEncoding}&oe={outputEncoding}&sourceid=ie7
HKCU\SearchScopes "DefaultScope"="{0633EE93-D776-472f-A0FF-E1416B8B2E3A}"
HKCU\SearchScopes\{0633EE93-D776-472f-A0FF-E1416B8B2E3A} - http://www.bing.com/search?q={searchTerms}&src=IE-SearchBox&FORM=IE8SRC

==== Reset Google Chrome ======================

C:\Users\bejja\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Preferences was reset successfully
C:\Users\bejja\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Secure Preferences was reset successfully
C:\Users\David\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Preferences was reset successfully
C:\Users\David\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Secure Preferences was reset successfully
C:\Users\bejja\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Web Data was reset successfully
C:\Users\bejja\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Web Data-journal was reset successfully
C:\Users\David\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Web Data will be reset at reboot
C:\Users\David\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Web Data-journal will be reset at reboot

==== Empty IE Cache ======================

C:\WINDOWS\system32\config\systemprofile\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5 emptied successfully
C:\Users\bejja\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.IE5 emptied successfully
C:\Users\David\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.IE5 emptied successfully
C:\WINDOWS\SysNative\config\systemprofile\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.IE5 emptied successfully
C:\WINDOWS\sysWoW64\config\systemprofile\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.IE5 emptied successfully
C:\WINDOWS\sysWOW64\config\systemprofile\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.IE5 emptied successfully
C:\Users\bejja\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\IE emptied successfully
C:\Users\David\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\IE emptied successfully
C:\WINDOWS\SysNative\config\systemprofile\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\IE emptied successfully
C:\WINDOWS\sysWoW64\config\systemprofile\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\IE emptied successfully

==== Empty FireFox Cache ======================

C:\Users\David\AppData\Local\Mozilla\Firefox\Profiles\3911gjs4.default\cache2 emptied successfully

==== Empty Edge Cache ======================

Edge Cache Emptied Successfully

==== Empty Chrome Cache ======================

C:\Users\bejja\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Cache emptied successfully
C:\Users\David\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Cache will be emptied at reboot

==== Empty All Flash Cache ======================

No Flash Cache Found

==== Empty All Java Cache ======================

No Java Cache Found

==== C:\zoek_backup content ======================

C:\zoek_backup (files=0 folders=0 0 bytes)

==== Empty Temp Folders ======================

C:\WINDOWS\Temp will be emptied at reboot

==== After Reboot ======================

==== Empty Temp Folders ======================

C:\WINDOWS\Temp successfully emptied
C:\Users\David\AppData\Local\Temp successfully emptied

==== Empty Recycle Bin ======================

C:\$RECYCLE.BIN successfully emptied

==== Deleting Files / Folders ======================

"C:\Users\David\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Web Data" not found
"C:\Users\David\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Web Data-journal" not found
"C:\Users\David\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Cache\data_0" deleted
"C:\Users\David\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Cache\data_1" deleted
"C:\Users\David\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Cache\data_2" deleted
"C:\Users\David\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Cache\data_3" deleted
"C:\Users\David\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Cache\index" deleted

==== EOF on 13.03.2018 at 18:00:32,38 ======================









~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Junkware Removal Tool (JRT) by Malwarebytes
Version: 8.1.4 (07.09.2017)
Operating System: Windows 10 Home x64
Ran by David (Administrator) on 13.03.2018 at 18:01:32,87
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




File System: 0




Registry: 0





~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Scan was completed on 13.03.2018 at 18:03:15,60
End of JRT log
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Facebook refresh sám od sebe
PříspěvekNapsal: 13 bře 2018 19:08 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 104845
Bydliště: Plzeň
Změnilo se něco po čištění?

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Facebook refresh sám od sebe
PříspěvekNapsal: 13 bře 2018 19:47 
Offline
2. Stupeň Varování

Registrován: 08 bře 2007 14:56
Příspěvky: 189
Zatím to vypadá dobře, vypnulo se jedno rozšíření chrome, které dělalo ten refresh každých 5s.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Facebook refresh sám od sebe
PříspěvekNapsal: 13 bře 2018 19:53 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 104845
Bydliště: Plzeň
Aha. Tak tam byl zřejmě problém.

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Facebook refresh sám od sebe
PříspěvekNapsal: 13 bře 2018 22:30 
Offline
2. Stupeň Varování

Registrován: 08 bře 2007 14:56
Příspěvky: 189
Občas se to ještě refreshne, ale už ne celá stránka, takže určitě lepší. Zkusím vypnout všechny rozšíření a uvidíme.

Tak už to opět začalo, vypnul jsem všechny rozšíření a opět se stránka i tak refreshuje. :evil:

Jinak stává se to v případě, že se přihlásím na svůj gmail účet a synchronizuje se mi to, jinak ne. Čím to může být?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Facebook refresh sám od sebe
PříspěvekNapsal: 14 bře 2018 10:27 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 104845
Bydliště: Plzeň
Nevím. To bude nějaký speciální problém Chrome. Měl by existovat doplněk "stop autorefresh", který by tomu měl zabránit. Zkuste pohledat na webu.

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Facebook refresh sám od sebe
PříspěvekNapsal: 14 bře 2018 20:52 
Offline
2. Stupeň Varování

Registrován: 08 bře 2007 14:56
Příspěvky: 189
Zatím to řeším tak, že na facebook chodím zvlášť přes Mozillu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Facebook refresh sám od sebe
PříspěvekNapsal: 14 bře 2018 21:00 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 104845
Bydliště: Plzeň
OK. Nic jiného jsem k danému problému nenalezl.

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Facebook refresh sám od sebe
PříspěvekNapsal: 15 bře 2018 00:20 
Offline
2. Stupeň Varování

Registrován: 08 bře 2007 14:56
Příspěvky: 189
I tak děkuji :worship:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Facebook refresh sám od sebe
PříspěvekNapsal: 15 bře 2018 13:18 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 104845
Bydliště: Plzeň
Rádo se stalo! :)

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 14 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Přispějete na provoz fóra?
>