Právě je 17 lis 2018 04:33

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra


Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Po zapnutí win 10 nic nejde spustit.
PříspěvekNapsal: 24 srp 2018 19:48 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 27 led 2015 05:20
Příspěvky: 28
Zdravím po zapnutí pc naběhne win 10 přihlasím se a jediné co se načte je Nvidia.Přestali fungovat veškeré aplikace(Aplikace nejde spustit kod chyby,same dll různých typu.)Diskord,steam, streamlabs OBS.všechny pc hry.nejde kliknout na start abych restartoval /vypnul pc. jediné co funguje je mozila. :-( prosím o pomoc nechci zase travit patek tím že musím preistalovat cele pc a stahovat 250GB her.Otec parkrát použil mé pc ale vše vždy fungovalo hrál jen GTA 5,a další hry. prosím pomoc. :cry: :cry: :cry:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 24 srp 2018 20:19 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 106550
Bydliště: Plzeň
Zdravím!
Zkuste nastatovat do nouz. režimu a odtamtud provést obnovu systému k datu, kdy korketně fungoval.

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 24 srp 2018 20:52 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 27 led 2015 05:20
Příspěvky: 28
Zkusil jsem proběhlo to divně 2x se restartoval pak naběhnul,pri startu to napsalo požkozeny system praštilo to do automatice opravy pak se spustil win.problém stejný když jsem to udělal po druhé už tam nebyl žadný bod obnovy. :-(


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 24 srp 2018 20:56 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 27 led 2015 05:20
Příspěvky: 28
zkusil jsem ted cmd jako spravce a udělal toto.


Přílohy:
Poznámka: .
problém.png
problém.png [ 135.64 KiB | Zobrazeno 103 krát ]
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 24 srp 2018 21:07 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 27 led 2015 05:20
Příspěvky: 28
Zajíma mě jestli čista instalace win opraví problem či ne,zajima mě zda to bude rychlejší než se s opravou drbat.zájima mě zda se to zase po čistém nově naistalovanem win obeví.
Pc potřebuji :(


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 25 srp 2018 15:37 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 106550
Bydliště: Plzeň
Oprava se zřejmě nezdaří, cmd vypsal nějaký chybějící soubor. Čistý reinstal to zcela jistě opraví. Za předpokladu, že je v pořádku disk, by se již problém ojevit neměl.

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Přispějete na provoz fóra?
>