Právě je 17 lis 2018 04:36

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra


Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: BIOS Problém
PříspěvekNapsal: 14 srp 2018 12:00 
Offline
Návštěvník
Návštěvník
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2011 11:02
Příspěvky: 61
Zdravím,

mám menší problém s notasem Lenovo E120 ThinkPad, po zmáčknutí Fn+ F1 mít o napíše Entering BIOS Utility a pak se to stejně snaží načíst Windowsy a pak to napíše Operating System not found. Přitom disk funguje (zkoušel jsem ho v jiném noťasu).. Vůbec nevím, co s tím :/ za všechny rady budu moc vděčný. Děkuji


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: BIOS Problém
PříspěvekNapsal: 14 srp 2018 12:36 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 29 bře 2005 13:39
Příspěvky: 13108
Bydliště: BB-SK
ahoj,
myslim, ze problem moze byt v mode https://www.zive.cz/poradna/mod-sata-di ... tanswers=1

_________________
RSIT |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |Avenger |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: BIOS Problém
PříspěvekNapsal: 14 srp 2018 12:40 
Offline
Návštěvník
Návštěvník
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2011 11:02
Příspěvky: 61
Ale jak to opravit, když se nedostanu ani do BIOSu ani do Windowsu?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: BIOS Problém
PříspěvekNapsal: 14 srp 2018 12:46 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 29 bře 2005 13:39
Příspěvky: 13108
Bydliště: BB-SK
vypada to, ze niekto/nieco prepisalo mod disku
ak sa nedostanes do BIOS-u tak s tym, asi vela neurobis
je mozne skusit vyresetovat BIOS, prip. vybrat baterku,
no je mozne, ze NTB skoncil put >> to je asi na servis
+
prip. pozri toto - ked nefunguje F1 https://forums.lenovo.com/t5/ThinkPad-1 ... a-p/927937

_________________
RSIT |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |Avenger |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Přispějete na provoz fóra?
>