Právě je 17 lis 2018 04:34

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra


Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 14 čer 2018 11:30 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 14 čer 2018 11:09
Příspěvky: 3
Zdravím,
obnovil jsem počítač do bodu obnovení pár dní zpět a od té doby mi nejde zapnout Antivirus Windows Defender. Když se ho snažím otevřít, vyskočí hláška o omezení přístupu IT správcem, přímo v antiviru jsou tlačítka zašedlá a nejdou přepínat. V services.msc je služba vypnuta a při pokusu o spuštění vyskočí chybová hláška, že je zvolený špatný parametr. V gpedit.msc neni antivirus zakázán. Před ani po použití bodu obnovení žádný jiný antivirus nepoužívám (pouze jsem zkoušel radu nainstalovat a odinstalovat nějaký antivirus).

Obrázky: https://imgur.com/a/pGzaApn

Díky za pomoc :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 14 čer 2018 19:15 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 15 lis 2012 22:26
Příspěvky: 7072
Bydliště: Znojmo
Ahoj,

zkus ho opravit pomocí System File Checku. Spusť příkazovou řádku jako správce a vepiš příkaz
sfc /scannow
všimni si, že je před lomítkem mezera. Pokud to nepomůže, vytvoř nového lokálního uživatele, dej mu administrátorská oprávnění, přihlas se do něj, vyzkoušej, zda mu Windows Defender správně funguje, restart PC a přihlas se zpět do svého současného účtu.


Pokud je něco nejasného, ptej se.

_________________
Pokud je cokoliv nejasného, ihned se ptej.
V případě spokojenosti prosím podpořte forum.
Pro dotazy, které se nehodí na forum, je možné využít altrokzavináčforum.viry.cz
Máš-li chuť pomáhat návštěvníkům tohoto fora, přihlas se do naší školičky.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 14 čer 2018 20:12 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 14 čer 2018 11:09
Příspěvky: 3
Ahoj,
scan neodhalil žádnou chybu. Ve vytvořeném lokálním účtu Windows Defender také nefunguje.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 17 čer 2018 10:04 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 15 lis 2012 22:26
Příspěvky: 7072
Bydliště: Znojmo
Nepouzivas soucasne i dalsi antivirove reseni? Novemu uctu jsi priradil administratorska opravneni a stejne v nem Defender nejede?

_________________
Pokud je cokoliv nejasného, ihned se ptej.
V případě spokojenosti prosím podpořte forum.
Pro dotazy, které se nehodí na forum, je možné využít altrokzavináčforum.viry.cz
Máš-li chuť pomáhat návštěvníkům tohoto fora, přihlas se do naší školičky.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 17 čer 2018 17:07 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 14 čer 2018 11:09
Příspěvky: 3
Ne, nepoužívam. Pouze jsem zkoušel jednu radu nainstalovat a odinstalovat nějaký antivir, ale to bylo až poté, co Windows Defender nefungoval. Ano, vytvořený lokální účet má přiřazená administrátorská oprávnění a Defender nefunguje.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Přispějete na provoz fóra?
>