Právě je 26 kvě 2019 15:31

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra


Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nezobrazuje se využití disku
PříspěvekNapsal: 10 led 2018 18:50 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 13 kvě 2017 10:33
Příspěvky: 276
Zdravím, dnes jsem použil USBfix pro vyčištění mých dvou flashek. V jedné objevil vir v autorun.inf a ten smazal. Po použití USBfixu se mi nezobrazuje v Tento Počítač kolik GB disku mám zabráno. Virem to asi nebude. Mohl jsem něco z flashky chytnout ale PC jsem projel MBAM, Esetem, MBAR, Rogue Killerem, TDSSKillerem a dalšími. Dal jsem ještě kompletní sken USBfixem a ten nic nenašel. Ještě jsem kontroloval log a tam jsem taky nic moc nenašel. Žádný návod na internetu mi nepomohl :(

DÍKY ZA POMOC

Mám Windows 10 64 bit


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nezobrazuje se využití disku
PříspěvekNapsal: 10 led 2018 20:45 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 108605
Bydliště: Plzeň
Zdravím!
Možná snad obnova systému k datu, kdy korektně fungoval.

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nezobrazuje se využití disku
PříspěvekNapsal: 10 led 2018 20:52 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 13 kvě 2017 10:33
Příspěvky: 276
Ok, děkuji. Zítra zkusím. Ale myslíte si že to takhle podělal ten USBfix? Přijde mi to malinko zvláštní ale taky jako jediná možnost.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nezobrazuje se využití disku
PříspěvekNapsal: 10 led 2018 21:53 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 108605
Bydliště: Plzeň
Mně to USBFix nikdy neudělal. Možné je sice všechno, ale spíš si myslím, že se stalo něco v systému.

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nezobrazuje se využití disku
PříspěvekNapsal: 11 led 2018 08:54 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 13 kvě 2017 10:33
Příspěvky: 276
Ok, tak dneska to obnovím. A chci se zeptat, když jsem měl tu flashku údajně zavirovanou a bootoval jsem z ní a následně instaloval Windows. Může mi ohrozit Bootsektor ?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nezobrazuje se využití disku
PříspěvekNapsal: 11 led 2018 14:50 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 108605
Bydliště: Plzeň
Záleží na tom, co tam bylo za šmejda. Pokud tam byl bootvirus, pak ano. Je ale hodně vzácný.

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nezobrazuje se využití disku
PříspěvekNapsal: 11 led 2018 15:23 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 13 kvě 2017 10:33
Příspěvky: 276
No, tak obnova systému prve šla ale po restartu se zobrazí logo BIOSu a modrá smrt. S chybou 0xc000021a. Po několikátém restartu se zobrazí že se systém pokouší obnovit ale to skončí neúspěšně a nabídne mi další možnosti a jestli nechci systém restartovat. Což pochopitelně má ten samý výsledek :(.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nezobrazuje se využití disku
PříspěvekNapsal: 11 led 2018 16:03 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 108605
Bydliště: Plzeň
To jen potvrzuje, že systém má problém. Budete muset systém opravit: http://www.servispckupka.cz/jak_opravit ... ystemu.php .

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nezobrazuje se využití disku
PříspěvekNapsal: 11 led 2018 20:56 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 13 kvě 2017 10:33
Příspěvky: 276
Ok, a mám udělat obnovení do továrního nastavení? Bude to stačit? A když tohle udělám a zvolím možnost zachování všech dat zachovají se taky nainstalované ovladače?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nezobrazuje se využití disku
PříspěvekNapsal: 12 led 2018 10:20 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 108605
Bydliště: Plzeň
Mělo by to stačit, oper. systém se obnoví kompletně.

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nezobrazuje se využití disku
PříspěvekNapsal: 12 led 2018 18:36 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 13 kvě 2017 10:33
Příspěvky: 276
Ok, tak jsem to obnovil. Ovladače se mi zachovali a teď je to naprosto v pořádku. Děkuji vám za pomoc. Jinak tu modrou smrt si mám vysvětlit že se něco podělalo při obnovování systému a systém prostě nenastartoval.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nezobrazuje se využití disku
PříspěvekNapsal: 12 led 2018 19:07 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 108605
Bydliště: Plzeň
cunik.cz píše:
Jinak tu modrou smrt si mám vysvětlit že se něco podělalo při obnovování systému a systém prostě nenastartoval.


Pravděpodobně ano, stát se to může, je to velký zásah do systému. Nemáte zač! :)

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Přispějete na provoz fóra?
>