Právě je 15 pro 2018 06:55

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra


Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 24 lis 2017 18:18 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 106998
Bydliště: Plzeň
Smažte všechny nálezy.

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 25 lis 2017 20:24 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 16 lis 2017 19:01
Příspěvky: 19
Já se obávám, že to jsou součásti rozšíření, které používám v Chromu.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 25 lis 2017 20:28 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 106998
Bydliště: Plzeň
Jo, jsou to potencálně nažádoucí programy. My je nicméně mažeme, protože není zaručena jejich regulérnost. Pokud si myslíte, že tomu tak není, k ničemu vás nenutím. Já pouze radím.

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 30 lis 2017 00:12 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 16 lis 2017 19:01
Příspěvky: 19
Smazal jsem to. Přestal mi fungovat jeden doplněk v Chromu. Musel jsem ho odinstalovat a znovu nainstalovat, aby fungoval. Na myš to vliv nemělo.

Každopádně jak přijít ke smazaných panelům jsem stále nepřišel, vážně jsem tam měl důležitá data. Vy s tím programem pracujete a navolil jste mi smazat složku temp, o které víte, že vede dočasné soubory.

EDIT: Teď jsem si ještě všimnul, že mi to kompletně resetovalo (tj. vymazalo) "Rychlý přístup" ve Windows. Měl jsem tam nastavené vlastní složky a cesty k pracovním souborům. Teď si vše musím opět znovu nastavit. Tak děkuji


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 30 lis 2017 19:32 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 106998
Bydliště: Plzeň
Ano, složka Temp obsahuje dočasné soubory. Ty jso víceméně k ničemu (slouží ken např. při instalacích), takže ji běžně mažeme. Smaže se celá a při restartu systém adresář obnoví prázdný. Předpokládám, že jste si do něj neodložil něco potřebného. Různí uživatelé mají různé nápady. Měli jsme tu kdysi jednoho uživatele, který si odkládal soubory do koše a divil se pak, když o ně po spuštění našich utilit přišel. Po odvirování se obvykle musí některé věci nastavovat. To je normální, jinak bychom nedostali pryč vše, co je třeba. Nemáte zač.

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 08 bře 2018 23:20 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 16 lis 2017 19:01
Příspěvky: 19
Dobrý den,

po nějaké době jsem přišel na novou věc co se týče tohoto problému.

Zhruba po 3-4 dnech chodu PC bez restartu, se mi myš a otáčení myší (charaketeru) v PUBG přestane sekat úplně. Vážně nechápu čím to je.

Proč se ta myš vždycky seká, když resetuju pc a po několika dnech přestane?

Tady jsem dneska natočil video jak to zhruba vypadá, když to laguje. V čase 0:23 to jde vidět nejvíc, zadrhávání, zasekávání a vynechávání pohybu myši
https://www.youtube.com/watch?v=ifsfHU6aRb4&feature=youtu.be


Pro mě neuvěřitelná záhada.. ještě jsem zkusil hru přesunout z SSD na HDD, ale to nic neovlivnilo.

Třeba Vás něco napadne.

Díky moc


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 09 bře 2018 13:33 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 106998
Bydliště: Plzeň
Myška se seká obecně, nebo jen v té hře? Pokud je to jen v té hře, je to herní problém. Ten vám nevyřešíme. Od toho jsou herní fóra.

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 09 bře 2018 15:54 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 16 lis 2017 19:01
Příspěvky: 19
Obecně právě. i ve Windows, ale ve Winu, když otevírám aplikaci a načte úplně tak se myš sekat přestane. Ve hrách načítá něco pořád konstantně, proto si myslím, že tam to sekání nepřestává (proto je to i dobrý příklad pro znázornění).

Díky


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 09 bře 2018 16:01 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 106998
Bydliště: Plzeň
Tak na vině není malware, zbývá tedy systém sám. Pokuse se o opravu pomocí WindowsRepair: http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... ws-repair/ .

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 13 dub 2018 16:23 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 16 lis 2017 19:01
Příspěvky: 19
Dobrý den,

ozývám se po delší době. Program, který jste mi doporučil jsem nezkusil, ale udělal jsem nakonec rovnou formát SSD a nainstaloval nové čisté Win10. Po reinstalaci problém zmizel. Tak jsem myslel, že je vše OK. Bohužel však před týdnem, se sekání myši opět začalo projevovat. Úplně stejně jako před tím, ve Win i ve hrách v momentech, kdy načítá více věcí.

Takže teď už fakt nevím, kde je chyba. Nejspíše v hardwaru? Než jsem si vyměnil komponenty za novější (CPU, RAM, Základní deska), tak vše šlapalo jak mělo.

Nebo může za vinu SSD? Po instalaci win jsem měl ze 120GB volných asi 80 GB a teď mám asi 35 GB. Myslíte, že když mám plnější SSD, tak může způsobovat právě toto sekání? Ale před výměnou komponent, jsem měl ještě plnější SSD a nic se nesekalo. Takže je to vina HW? Můžu mít vadný kus CPU, RAM nebo základovky?

A nebo ještě, že by to dělal nějakej program. Ale na to si dávám pozor a ještě do nedávna se nic nesekalo..

Díky


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 13 dub 2018 16:59 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 106998
Bydliště: Plzeň
Deska toto většinou nezpůsobuje a to ostatní už vůbec ne. Pokud je toto hw problém, pak jedině samotná myš, případně (pokud jde o nějakou speciální myšku) její ovladač v případě, ře se instaluje dodatečně. Program zřejmě ne (myš by se nesekala, pokud by nebyl program zapnutý). Možná nějaká aktuializace systému.

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 13 dub 2018 20:16 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 16 lis 2017 19:01
Příspěvky: 19
Právě myš byla to první co jsem zkoušel vyměnit za předchozí myš, kterou jsem dřív používal a vliv to na to nemělo. Zkusím ještě pohledat ty ovladače, ale pochybuju, že je to tím, protože po té reinstalaci Win se myš ve Win ani ve hrách nesekala.

Aktualizace mě taky napadly. Už si fakt nevim rady, jedina možnost ktera mě napadá je, nainstalovat Windows 7 (ale do toho se mi fakt nechce..)

Díky za odpověď


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 13 dub 2018 20:56 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 16 lis 2017 19:01
Příspěvky: 19
Tak nic stará Logitech MX518 s Logitech Gaming softwarem taky nepomohlo.

Fakt si začínám myslet, že to mají za winu samotný windowsy a jejich vynucený aktualizace, který se mi nepodařilo vypnout ani přes powershell...

Je nějaká možnost zbavit se všech dosavadních aktualizací se zabráněním pro další aktualizace?

Díky:(


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 13 dub 2018 21:02 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 106998
Bydliště: Plzeň
Lze je odinstalovat normálně přes Programy. Jenomže pak budete mít děravý systém. Navíc je to jen má doměnka, že to mohou způsobovat aktualizace.

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 14 dub 2018 00:45 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 16 lis 2017 19:01
Příspěvky: 19
Podle všeho se domnívám, že jsem musel nějakým způsobem do PC dostat vir, stejně jako dříve. Protože to po reinstalaci win nedělalo asi 2-3 týdny a teď před týdnem se to opět projevilo.

Usuzuji, že s největší pravděpodobností se mi do PC dostal vir buď z nějaké stránky, exe souboru a nebo pluginu do Chromu. O tom jsem totiž do dneška nevěděl, že v pluginech do prohlížečů můžou být viry.

Takže jsem zkusil utility Rkill v kombinaci s SUPERAntiSpyware Free Edition a Malewarebytes. Našlo mi to nějaké soubory "PUP.Option", kterých bylo asi 30. Všechno jsem smazal, ale změna žádná. Ale podle mě to nějakou souvilost mít musí. Hledal jsem na internetu lidí co se potýkali s tímto problémem a např. zde

https://www.cnet.com/forums/discussions ... usmalware/
https://www.cnet.com/forums/discussions ... 758efe5cd3
https://www.cnet.com/forums/discussions ... ad-614035/
a dalších.

Dříve mi v několika případech pomohl Combofix, ale beru to jako poslední řešení, protože se prý nemá užívat bez odborníka. Ale zatím mi vždy vše vyřešil, když už nebyla jiná cesta.

Chci se Vás tedy zeptat, zda byste mi prosím poradil právě s tímto programem? Děkuji

EDIT: Tak jsem to ještě projel těmato programama:
Zemana AntiMalware
HitmanPro Malware Removal Tool
Adware Removal Tool by TSA

Jedinej Adware Removal Tool by TSA našel něco většího, odstranil jsem to ale nepomohlo to, viz log.
Kód:
Adware.speeddial ->> Folder ->> C:\Users\Hecke\Appdata\Roaming\Seznam Browser\core\speedDial
Adware.speeddial ->> Folder ->> C:\Users\Hecke\Appdata\Roaming\Seznam Browser\core\init\modules\speedDial
Adware.Conduit ->> Registry Key ->> HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\ <RegKey:> Conduit
Adware.Conduit ->> Registry Key ->> HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ <RegKey:> Conduit
Adware.Conduit ->> Registry Key ->> HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\WOW6432Node\ <RegKey:> Conduit
PUS.onclickads.net ->> Browser: Chrome ->> C:\Users\Hecke\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Preferences


A pokaždé když otevřu Chrome, tak mi vyskočí malewarebytes upozornění
https://imgur.com/a/aGynJ

Takže jestli nepomůže combofix, tak budu muset zase reinstal asi :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Přispějete na provoz fóra?
>