Právě je 26 kvě 2019 15:31

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra


Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 68 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 18 úno 2019 16:36 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 29 bře 2005 13:39
Příspěvky: 13362
Bydliště: BB-SK
Na zaciatok doporucujem napr. 512/512 :)

_________________
RSIT |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |Avenger |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 18 úno 2019 16:42 
Offline
Návštěvník
Návštěvník
Uživatelský avatar

Registrován: 27 kvě 2007 09:28
Příspěvky: 54
Bydliště: Zvolen,Slovenská Republika
Ok samozrejme si dám poradiť.Takže 512/512.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 18 úno 2019 19:24 
Offline
Návštěvník
Návštěvník
Uživatelský avatar

Registrován: 27 kvě 2007 09:28
Příspěvky: 54
Bydliště: Zvolen,Slovenská Republika
Natavil som teda na 512 a 512. Este som to prebehol aj HD Tune a ziadny problem.

prikladám screeny:

Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 18 úno 2019 19:44 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 29 bře 2005 13:39
Příspěvky: 13362
Bydliště: BB-SK
Moze to byt aj problem radica, ale ak to pojde s 512, tak by som to neriesil

_________________
RSIT |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |Avenger |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 18 úno 2019 19:54 
Offline
Návštěvník
Návštěvník
Uživatelský avatar

Registrován: 27 kvě 2007 09:28
Příspěvky: 54
Bydliště: Zvolen,Slovenská Republika
OK je to nastavené na 512 ,budem sledovať a podám info.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 19 úno 2019 08:14 
Offline
Návštěvník
Návštěvník
Uživatelský avatar

Registrován: 27 kvě 2007 09:28
Příspěvky: 54
Bydliště: Zvolen,Slovenská Republika
512/512 BSOD tak isto ako pred tým....


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 19 úno 2019 08:23 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 29 bře 2005 13:39
Příspěvky: 13362
Bydliště: BB-SK
su nainstalovane ovladace k chipsetu MB :???:

_________________
RSIT |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |Avenger |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 19 úno 2019 09:14 
Offline
Návštěvník
Návštěvník
Uživatelský avatar

Registrován: 27 kvě 2007 09:28
Příspěvky: 54
Bydliště: Zvolen,Slovenská Republika
Áno sú,ale skúsim preinstalovať priamo zo stránky výrobcu.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 68 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Přispějete na provoz fóra?
>