Právě je 17 lis 2018 04:34

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra


Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problém s firewallem
PříspěvekNapsal: 23 led 2015 13:39 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 23 led 2015 13:31
Příspěvky: 5
Dobrý den,

mám takový problém s Firewallem. Pořád mi to hlásí, že mám vypnout firewall, abych odstranila potíže. Hlásí mi to při připojení na hru League of Legends. Používala jsem WTFast, abych této komplikaci zabránila, ale ten už mi taky nechce jet (don't know why). Používám ochranu ESET NOD 32 Antivirus (7.0.atd...), tak mě napadlo, jestli to není tím? Jenže nevím, jestli je to jenom tahle verze nebo je to jen můj případ, ale nemůžu najít v nastavení Personální firewall, abych ho vypla nebo cokoliv s ním udělala. :arcisit:

Doufám, že neporušuji pravidla nebo něco takového a najde se tu někdo milý a schopný, aby mi poradil. Už jsem z toho celá nešťastná a mám chuť ten počítač vyhodit. :cry:

Děkuji, pokud se někdo najde.

Btw. 1.: když vypnu firewall od Windowsu (W7), hlásí se mi pořád, že mám vypnout firewall, takže :D tadááá..


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s firewallem
PříspěvekNapsal: 23 led 2015 18:07 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 13 pro 2014 17:19
Příspěvky: 22
Zdravím,

zkusíme hru přidat do vyjímek jak ESETu tak OS.


:arrow: Otevři bránu firewall svého systému (obvykle se nachází v ovládacích panelech).

:arrow: Klepni na položku VYJÍMKY.

:arrow: Pokud je hra uvedena v seznamu klikni na ní (zaškrtni) a pokračuj tlačítkem OK.

:arrow: Jestliže hru v seznamu nemáš, klikni na PŘIDAT PROGRAM/PROCHÁZET a postupuj podle návodu.

:arrow: Potvrď stisknutím OK.




:arrow: Otevři hlavní panel ESET NOD32.

:arrow: Stiskni tlačítko F5 na své klávesnici.

:arrow: Klikni na + vedle kolonky SÍŤ a vyber PERSONÁLNÍ FIREWALL.

:arrow: Přepni REŽIM FILTROVÁNÍ do AUTOMATICKÝ S VYJÍMKAMI (UŽIVATELSKÝMI PRAVIDLY) a potvrď OK.

:arrow: Opět zmáčkni F5 a přejdi na SÍŤ > PERSONÁLNÍ FIREWALL > PRAVIDLA A ZÓNY.

:arrow: V sekci EDITOR PRAVIDEL A ZÓN klikni na NASTAVIT.

:arrow: V okně NASTAVENÍ PRAVIDEL A ZÓN (záložka PRAVIDLA) stiskni tlačítko NOVÉ.

:arrow: Vyber si název a v kolonce AKCE dej POVOLIT (záložka OBECNÉ).

:arrow: Přejdi na záložku LOKÁLNÍ STRANA, stiskni PROCHÁZET a vyber danou hru.

:arrow: ! Ujisti se, že v dolní části okna máš VZDÁLENÁ STRANA - PRO KAŽDOU a LOKÁLNÍ STRANA - PORTY: PRO KAŽDÝ. !

:arrow: Opět potvrď stisknutím OK.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s firewallem
PříspěvekNapsal: 23 led 2015 20:52 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 23 led 2015 13:31
Příspěvky: 5
Zdravím,

děkuji Vám moc za odezvu, vyzkoušela jsem Vámi napsaný postup a voalaaa.. problém stále přetrvává.. :roll:

Nevím, jaký FW ještě můžu mít, když jsem vypla FW i na routeru :arcisit: ..nebo zda se mám poradit s firmou, u které mám internet? Ostatně jsem zapomněla dodat, že na ntbku mi to doma taky vyskakovalo, ale když jsem to zkoušela v práci, tak sa nic nestalo - hra sa krásně rozjela (PC sestavu jsem nezkoušela nikam jinam přenášet).

Pokud Vás něco ještě napadne, budu ráda za každou radu. Nicméně i tak Vám strašně moc děkuji! :iefox:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s firewallem
PříspěvekNapsal: 23 led 2015 21:54 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 13 pro 2014 17:19
Příspěvky: 22
Zkus vypnout firewall u OS a antiviru.

Zmiňovala jsi se, že jsi měla nainstalovaný program WTFast, který ti z neznámých důvodů nejde.
Jelikož už neznám pomoc k tomu firewallu tak bych rád vyzkoušel opravit ten program, co přesně na něm nejde?


Taky jsem zapoměl vykat, z věty (ale když jsem to zkoušela v práci) jsem si vzal, že vám je víc jak 18 let a mně není ani zdaleka tak jako vám, tak bych vás chtěl poprosit o tykání a omlouvám se, že jsem nevykal, nějak mi to vypadlo.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s firewallem
PříspěvekNapsal: 24 led 2015 10:48 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 23 led 2015 13:31
Příspěvky: 5
Na úvod se omlouvám za své formální psaní, nevěděla jsem, s kým tady budu mít čest, tak aby se neřeklo, že jsem nějaký buran :oops: ..a měla jsem na mysli brigádu, je mi 21, takže bude asi tykání na místě :D

Takže.. ten FW jsem zkoušela vypnout i na OS a antiviru, ale právě proto mě překvapuje, že mi stále vyskakuje to samé upozornění :arcisit: (obrázek 1) <- nevím, jak sa to tu ukáže, takže snad to pochopíš.
Příloha:
Poznámka: Obrázek 1
Výstřižek.PNG
Výstřižek.PNG [ 17.45 KiB | Zobrazeno 4505 krát ]


No a k tomu WTFastu.. je tam problém s tím Trial verzí.. každých 14 dní jsem odklikla odkaz na fb a šlo to krásně dál.. ale teď mi vyskočí okno, ale nepřipojí se to k fb.. viz obrázek č. 2, který mi nejde vložit :D takže ho přiložím pak. Asi je nějaký problém v pluginech, ale i když jsem přeinstalovala Operu nebo jsem dala Chrome jako výchozí prohlížeč, stále mi to nejde připojit.

A to je celý můj příběh, který mi brání v hraní LoLka.. :cry:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s firewallem
PříspěvekNapsal: 24 led 2015 10:52 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 23 led 2015 13:31
Příspěvky: 5
Ježiši, problémy s pixely.. musela jsem to ořezat :D no prostě klasicky jsem klikla na Extend Trial a vždycky mě to vyhodilo tak, abych si to na fb poklikala a jelo to normálně dál.. a teď mi to vyhazuje tohle :roll:

Příloha:
Poznámka: Obrázek č. 2
Výstřižeka.PNG
Výstřižeka.PNG [ 117.45 KiB | Zobrazeno 4505 krát ]


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s firewallem
PříspěvekNapsal: 24 led 2015 19:44 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 13 pro 2014 17:19
Příspěvky: 22
Vymoudřil jsem z toho, že problém je nenačtení přihlašovacího loga u FB.


Jděte tedy na stránku WTFast a odtud stáhněte free verzi + možná to bude chtít přihlášení, přímo na webu se můžete zaregistrovat, nic ohledně FB tam není.

Kód:
https://www.wtfast.com/


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s firewallem
PříspěvekNapsal: 25 led 2015 19:54 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 23 led 2015 13:31
Příspěvky: 5
No právěže se to musí načíst, páč když se to nenačte, nebude WTFast.. to přihlášení je akorát "na oko".. tím, že co 14 dní nakliknete něco přes fb, dostanete 14 dní další možnost používat tento program free :)

Celou dobu mi to naskakovalo normálně, teď se ukáže takové bílé okno a nada.. :roll:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s firewallem
PříspěvekNapsal: 25 led 2015 20:13 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 13 pro 2014 17:19
Příspěvky: 22
Aha, tak jsem si to blbě vyložil.


:arrow: Zmáčkněte CTRL + ALT + DELETE a vypněte všechny procesy hry.

:arrow: Klikněte pravým na ikonku hry a dejte VLASTNOSTI.

:arrow: Kompatilibní karta.

:arrow: Zaškrtněte/odškrtněte spustit tento program v režimu kompatilibity.

:arrow: Najděte vhodný režim provozu hry (dejte, pokud tam je VistaS1).

:arrow: Spusťtě jako administrátor.

:arrow: Potvrďte nastavení.

:arrow: Restartujte počítač a zkuste teď hru zapnout.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Přispějete na provoz fóra?
>