Právě je 17 lis 2018 04:34

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra


Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 09 pro 2014 12:44 
Offline
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník
Uživatelský avatar

Registrován: 28 pro 2009 19:08
Příspěvky: 227
Bydliště: Litvínov
Zdravím vespolek :) Předchozí problém byl vyřešen nějakou aktualizací od Dellu. Ale vyskytl se další problém a to je ten, že zničehonic nefunguje ani režim hibernace ani režim spánku. Jsou normálně v nabídce ale ať počítač vypnu hibernací nebo spánkem tak se počítač vždy uplně vypne a když ho zapnu tak celý nabíhá od znova. Minulý týden hibernace normálně ještě fungovala a když jsem zapl notebook tak normálně naskočila obrazovka tak jak jsem počítač vypnul. Už jsem prolezl kdejaký fora, zkusil kde co a jen jsem se dočetl, že systémy w 8 a 8.1 s tím můžou mít problém a problém může být vlastně jakýkoliv. Kdo už to řešil nebo ví co by to mohlo být. Dík. Zkusím ještě prolézt forum zda se něco řešilo.

_________________
Používám : Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 14 pro 2014 15:15 
Offline
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník
Uživatelský avatar

Registrován: 28 pro 2009 19:08
Příspěvky: 227
Bydliště: Litvínov
Nikdo nemá žádný nápad nebo co zkusit ? :shock:

_________________
Používám : Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 14 pro 2014 15:22 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 31 říj 2003 08:26
Příspěvky: 6893
Bydliště: Banská Bystrica
neviem ti poradit, ale bude zrejme nejaky problem so spravou napajania. Dell som nikdy v rukach nemal.
Moj pocitac relativne spolahlivo slapal na osmickach, ako som aktualizoval na 8.1, tak sa mi hocikedy restartuje explorer.exe.
Ja by som vyskusal posledny bod obnovy, kedy to este slo normalne.

_________________
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:!: PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA :!: :spam:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora, :207: pripadne s inymi uzivatelmi, :whip: kontaktujte ma na ICQ alebo mailom :31: na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
:183: hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
:!: pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 15 pro 2014 12:42 
Offline
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník
Uživatelský avatar

Registrován: 28 pro 2009 19:08
Příspěvky: 227
Bydliště: Litvínov
Ani poslední bod obnovy nepomohl :( Pročetl jsem na internetu kde co, vyzkoušel co šlo a bez úspěchu. Hodně lidí psalo, že s tím mají problémy u 8.1 a že by to mohli způsobovat nějaký programy který brání systému aby se uložil do hibernace. Ať vypnu počítač režimem spánku nebo režimem hibernace tak se totálně vypne jako bych ho vypnul natvrdo a když ho zapnu tak najíždí uplně od nuly. Přitom dříve když jsem ho dal hibernovat tak se vše uložilo na disk a zapnul jsem ho třeba za 2 dny a hned naskočila obrazovka tak jsem jí před tím vypnul do hibernace. Je to pro mě záhada a neskutečně mě to štve. Mám doma ještě 2 noťase se 7 a žádnej problém. Virus tak nějak vylučuju a poslední dobou jsem nic nestahoval co by mohlo dělat problémy. XP byli super, Visty stáli za prd, 7 byli super, 8 stojí za prd. Tak snad 10 budou zase OK.

_________________
Používám : Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 16 pro 2014 16:52 
Offline
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník
Uživatelský avatar

Registrován: 28 pro 2009 19:08
Příspěvky: 227
Bydliště: Litvínov
Jinak takový poznatek co jsem před chvilkou zjistil. Nějakým způsobem jsem zabloudil do prostředí aplikací Metro. Tady jsem zjistil, že žádnou aplikaci neotevřu :?: Zkoušel jsem Store, Skype, Počasí, E-mail a nic. Když na to kliknu tak se to načte ale vzápětí aniž by se aplikace spustila se to zavře a vrátí mě to zpět na plochu. Ani to nenapíše proč se ta aplikace neotevře, jestli něco chybí v registru nebo je jiný problém, prostě nic.

_________________
Používám : Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 16 pro 2014 17:23 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 31 říj 2003 08:26
Příspěvky: 6893
Bydliště: Banská Bystrica
Mne tam idu len hodiny :D
Ale nemal som to potrebu riesit, ja tie aplikacie nevyuzivam. Inak vacsina mi ich prestala ist este pred aktualizaciou na W8.1

_________________
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:!: PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA :!: :spam:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora, :207: pripadne s inymi uzivatelmi, :whip: kontaktujte ma na ICQ alebo mailom :31: na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
:183: hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
:!: pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 16 pro 2014 17:24 
Offline
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník
Uživatelský avatar

Registrován: 28 pro 2009 19:08
Příspěvky: 227
Bydliště: Litvínov
Takže je to vlastnost a ne chyba systému :D A ještě bych dodal, že ten Mc Afee Live Save z toho kompu hodně rychle poletí :)

_________________
Používám : Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 17 pro 2014 09:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 31 říj 2003 08:26
Příspěvky: 6893
Bydliště: Banská Bystrica
Inak W10 som si ofiko stiahol testovaciu verziu (vsak ked mi ju silou-mocou nukali mailom), ale skusam ju len vo vitualboxe. Zatial to ma hoooooodne chybiciek.

_________________
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:!: PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA :!: :spam:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora, :207: pripadne s inymi uzivatelmi, :whip: kontaktujte ma na ICQ alebo mailom :31: na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
:183: hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
:!: pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 17 pro 2014 15:20 
Offline
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník
Uživatelský avatar

Registrován: 28 pro 2009 19:08
Příspěvky: 227
Bydliště: Litvínov
Peters56 píše:
Takže je to vlastnost a ne chyba systému :D A ještě bych dodal, že ten Mc Afee Live Save z toho kompu hodně rychle poletí :)

Tak už je venku a nainstalován KIS 2015, 16. ledna 2015 mi končí licence na dalších 2 pc na KIS takže přikoupim jednu navíc. Jinak věřím, že ty w10 testeři vyzkoušej a chyby se vychytaj. :)

_________________
Používám : Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Přispějete na provoz fóra?
>