Právě je 17 lis 2018 04:35

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra


Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nejde zapnout windows firewall
PříspěvekNapsal: 07 srp 2014 11:01 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 25 dub 2014 17:45
Příspěvky: 33
Zdravičko, včera jsem obnovila počítač do továrního nastavení a dneska mě to pořád otravuje s tím,že není zapnutá brána firewall, i když klikám na zapnutí a McAfee zapnutá je...
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=514074049990

Potom když chci zapnout Windows firewall, tak nemůžu skoro na nic klikat a je napsáno, že to spravuje McAfee Personal firewall -.-
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=514074050361

Jak mám prosím tu bránu zapnout? :D
Předem děkuji :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nejde zapnout windows firewall
PříspěvekNapsal: 07 srp 2014 16:54 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 106550
Bydliště: Plzeň
Zdravím!
Pokud máte nainstalován McAfee firewall, logicky se systémový fw vypne. 2 a více fw na jednom systému by byly v konfliktu.

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nejde zapnout windows firewall
PříspěvekNapsal: 08 srp 2014 18:24 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 25 dub 2014 17:45
Příspěvky: 33
Mmm nechci mít zapnuté 2, ale pořád se mi ukazuje na liště "Důležitá zpráva" s volbou, který chci zapnout, protože jsou prý vypnutý. Zkoušela jsem kliknout na každý z nich,ale ta zpráva svítí pořád. Ten windouwsovej mi nejde zapnout ani, když dám vypnout ten na 1. obrázku


Přílohy:
Výstřižek 2.PNG
Výstřižek 2.PNG [ 21.55 KiB | Zobrazeno 3324 krát ]
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nejde zapnout windows firewall
PříspěvekNapsal: 08 srp 2014 18:43 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 106550
Bydliště: Plzeň
V nebudete mít zapnuté 2 firewally. Obvykle to funguje tak, že pokud nainstalujete personální firewall, ten systémový se automaticky vypne. Pokud se tak nestane, lze tu manipulaci provést ručně.

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Přispějete na provoz fóra?
>