Právě je 17 lis 2018 04:33

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra


Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: neroexpert
PříspěvekNapsal: 31 srp 2013 08:58 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 31 srp 2013 08:50
Příspěvky: 1
zdravim mam takovej problem . I kdyz mam zapnutou wifi na notebook (win vista) nenajde to zadnou sit . Hledal jsem reseni na netu,ze mam zapnou sluzbu sitove pripojeni a dalsi .. Ale kdyz dam spustit tak : system windows nemohl v pocitaci Local computer spustit sluzbu chyna 1068:.. dik predem a preinstal win se mi nechce diky moc :)))


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: neroexpert
PříspěvekNapsal: 05 zář 2013 07:02 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 31 říj 2003 08:26
Příspěvky: 6893
Bydliště: Banská Bystrica
Zdarec
a drivery mas spravne nainstalovane? Skus najprv preinstalovat tie, je to rychlejsie ako cely OS :)

_________________
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:!: PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA :!: :spam:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora, :207: pripadne s inymi uzivatelmi, :whip: kontaktujte ma na ICQ alebo mailom :31: na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
:183: hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
:!: pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: neroexpert
PříspěvekNapsal: 05 zář 2013 13:55 
Offline
Přítel fóra
Přítel fóra

Registrován: 03 bře 2007 13:39
Příspěvky: 76
Bydliště: 42412D4F4B 4F4C4945h
zalezi kto manazuje wireless. Defaultne je to sluzba Wireless Zero Configuration, ktoru si sa zrejme pokusal nastartovat.
Casto vsak vyrobca wireless karty dodava vlastny software pre spravu wireless a preto sa sluzba Wireless Zero Configuration nespusti.
V tom pripade treba robit konfiguraciu cez software dodany vyrobcom (najdes v ponuke START\PROGRAMY\nazov vyrobcu\aplikacia)

Este je mozna hybridna instalacia, to znamena, ze nainstalujes iba drivery pre wireless kartu, ale nie obsluzny program vyrobcu , v tom pripade sa aktivuje sluzba Wireless Zero Configuration, cez ktoru sa potom spravuje wireless.
(zvycajne sa instalacny program pyta, ako chces manazovat wireless)

_________________
Avenger<>MWAV<>RSIT<>WebCureIt<>OtMoveIt3<>MBAM<>GMER<>SVI<>AVPTool
.
==> PODPORTE FORUM TU <==


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: neroexpert
PříspěvekNapsal: 13 zář 2013 11:30 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 02 led 2006 14:37
Příspěvky: 177
tean
Bud ma Avast falesny poplach nebo mas nekde problem s virem. Avast mne ukazuje na tvem avataru smejda.

http://www.q3.cz/images/73avas11.png


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: neroexpert
PříspěvekNapsal: 13 zář 2013 11:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 31 říj 2003 08:26
Příspěvky: 6893
Bydliště: Banská Bystrica
radek178 píše:
tean
Bud ma Avast falesny poplach nebo mas nekde problem s virem. Avast mne ukazuje na tvem avataru smejda.

http://www.q3.cz/images/73avas11.png

Ako som sem klikol, vyhodilo a zablokovalo to aj mne.

_________________
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:!: PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA :!: :spam:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora, :207: pripadne s inymi uzivatelmi, :whip: kontaktujte ma na ICQ alebo mailom :31: na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
:183: hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
:!: pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: neroexpert
PříspěvekNapsal: 13 zář 2013 11:44 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 02 led 2006 14:37
Příspěvky: 177
MNe to sem pusti, ale zakaze to jeho avatar. Je to asi falesny poplach.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: neroexpert
PříspěvekNapsal: 13 zář 2013 12:20 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 31 říj 2003 08:26
Příspěvky: 6893
Bydliště: Banská Bystrica
radek178 píše:
MNe to sem pusti, ale zakaze to jeho avatar. Je to asi falesny poplach.

Problem bude asi v url, zrejme maju SZM.com na blackliste :D Ako donedavna WEBZDARMA.CZ :)

_________________
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:!: PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA :!: :spam:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora, :207: pripadne s inymi uzivatelmi, :whip: kontaktujte ma na ICQ alebo mailom :31: na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
:183: hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
:!: pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: neroexpert
PříspěvekNapsal: 13 zář 2013 13:07 
Offline
Přítel fóra
Přítel fóra

Registrován: 03 bře 2007 13:39
Příspěvky: 76
Bydliště: 42412D4F4B 4F4C4945h
to je zaujimave.
asi to bude naozaj tou cestou (zdrojom), lebo obrazok pouzivam vela rokov bez problemu.
Zrejme mu vadi zdroj.

_________________
Avenger<>MWAV<>RSIT<>WebCureIt<>OtMoveIt3<>MBAM<>GMER<>SVI<>AVPTool
.
==> PODPORTE FORUM TU <==


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: neroexpert
PříspěvekNapsal: 13 zář 2013 13:30 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 02 led 2006 14:37
Příspěvky: 177
No zajimavy je to o to vic, ze driv to nedelalo. Bud tam opravdu neco je nebo pridali v Avastu nejakej falesnej obsah do filtru.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: neroexpert
PříspěvekNapsal: 13 zář 2013 13:31 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 31 říj 2003 08:26
Příspěvky: 6893
Bydliště: Banská Bystrica
radek178 píše:
No zajimavy je to o to vic, ze driv to nedelalo. Bud tam opravdu neco je nebo pridali v Avastu nejakej falesnej obsah do filtru.

Ja by som hladal problem u Avastakov. Nebal by som sa to pridat do vynimiek.

EDIT: Uz som pridal do vynimiek a odoslal aj Avastakom :D

_________________
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:!: PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA :!: :spam:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora, :207: pripadne s inymi uzivatelmi, :whip: kontaktujte ma na ICQ alebo mailom :31: na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
:183: hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
:!: pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: neroexpert
PříspěvekNapsal: 13 zář 2013 16:31 
Offline
Přítel fóra
Přítel fóra

Registrován: 03 bře 2007 13:39
Příspěvky: 76
Bydliště: 42412D4F4B 4F4C4945h
Pavuk29 píše:
radek178 píše:
No zajimavy je to o to vic, ze driv to nedelalo. Bud tam opravdu neco je nebo pridali v Avastu nejakej falesnej obsah do filtru.

Ja by som hladal problem u Avastakov. Nebal by som sa to pridat do vynimiek.

EDIT: Uz som pridal do vynimiek a odoslal aj Avastakom :D


ESET s tym nema problem

_________________
Avenger<>MWAV<>RSIT<>WebCureIt<>OtMoveIt3<>MBAM<>GMER<>SVI<>AVPTool
.
==> PODPORTE FORUM TU <==


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: neroexpert
PříspěvekNapsal: 30 lis 2013 22:49 
Offline
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník
Uživatelský avatar

Registrován: 25 úno 2008 11:21
Příspěvky: 249
Taky mi to Avast hlásí a blokuje:

Infekce zablokována
URL: hxxp://www.tean.szm.com/skier4.jpg
Infekce: URL:Mal


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: neroexpert
PříspěvekNapsal: 01 pro 2013 12:12 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 31 říj 2003 08:26
Příspěvky: 6893
Bydliště: Banská Bystrica
Tean Daj si avatara inde, lebo uz ani nevieme, ako vyzeras :D

_________________
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:!: PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA :!: :spam:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora, :207: pripadne s inymi uzivatelmi, :whip: kontaktujte ma na ICQ alebo mailom :31: na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
:183: hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
:!: pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: neroexpert
PříspěvekNapsal: 01 pro 2013 21:35 
Offline
Přítel fóra
Přítel fóra

Registrován: 03 bře 2007 13:39
Příspěvky: 76
Bydliště: 42412D4F4B 4F4C4945h
Pavuk29 píše:
Tean Daj si avatara inde, lebo uz ani nevieme, ako vyzeras :D

je to uz lepsie ?

_________________
Avenger<>MWAV<>RSIT<>WebCureIt<>OtMoveIt3<>MBAM<>GMER<>SVI<>AVPTool
.
==> PODPORTE FORUM TU <==


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: neroexpert
PříspěvekNapsal: 01 pro 2013 21:59 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 09 pro 2006 06:19
Příspěvky: 8689
Bydliště: Jablonec nad Nisou
jj, v pohodě už je i Avast :D

_________________
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím Obrázek

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Přispějete na provoz fóra?
>