Právě je 17 lis 2018 04:36

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra


Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.



Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 06 bře 2013 20:35 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 01 zář 2008 19:06
Příspěvky: 67
Dobrý večer,
mám dotaz na NIS 2013, zakoupena verze na 2 roky, dosud bez problémů.. Právě včera večer se mi přestal aktualizovat. Po pokusu o ruční aktualizaci se mi opakovaně děje toto:
Zjištění aktualizací................DOKONČENO
Stažení aktualizací................DOKONČENO
Aktualizace procesů..............NEDOKONČENO

Následně se mi objeví hláška, že "Počítač je v ohrožení". Přitom mám nejnovější, aktualizovanou verzi NIS 2013, do konce odběru chybí 356 dní...
Zkusil jsem Norton i přeinstalovat, vše je v pořádku, pokud se nepokusím o aktualizaci. Vše se začne opakovat od začátku, a NIS 2013 je opět nefunkční..
Zajímavostí ještě je, že se mi stále snaží v aktualizacích stahovat nějakých 101 MB, přitom poslední aktualizace proběhla včera v 9.00. Verze NIS je zcela aktuální. 2013 /20.3.0.36/
Pro větší názornost přikládám screen po /ne/aktualizaci.

Předem děkuji za Vaše náměty a rady :worship:


Přílohy:
ScreenPart_2013-03-06_20.32.03.png
ScreenPart_2013-03-06_20.32.03.png [ 87.08 KiB | Zobrazeno 7581 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 07 bře 2013 14:09 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 07 bře 2013 13:57
Příspěvky: 5
Zdravim
Presne stejny problem cely den resim I ja, s tim rozdilem, ze vlastnim licenci Norton 360.
Hned od raniho zapnuti mi hlasi, ze nema aktualni definice a kdyz ho aktualizuji tak nedojede a skonci na stejne hlasce.
Vsechno stahne, ale skonci s chybou pri aktualizaci nekterych komponent.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 07 bře 2013 14:24 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 31 říj 2003 08:26
Příspěvky: 6893
Bydliště: Banská Bystrica
Mozno je nejaky problem na strane Symantecu.
4machi3:
Nie je u nas zvykom vliezt do cudzieho topicu, pokial don nejdes s umyslom radit, skor je pravidlom si zalozit topic vlastny.
Akoze teraz ta odtialto nevyhadzujem, len pre buducnost ta poprosim to respektovat.

_________________
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:!: PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA :!: :spam:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora, :207: pripadne s inymi uzivatelmi, :whip: kontaktujte ma na ICQ alebo mailom :31: na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
:183: hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
:!: pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 07 bře 2013 15:54 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 01 zář 2008 19:06
Příspěvky: 67
Dobré odpoledne,
vážený Pavuk 29, děkuji za reakci, a nebyl bych na 4machi3 tak přísný, pokud tím neporušuje nějaká Vaše pravidla, mě to rozhodně nevadí. Naopak si můžeme navzájem pomoci.. :thumbsup:
Co se týče toho, že problém by mohl být na straně Symantec/u/. Já mám v domácnosti 2 pc, obě s NIS 2013. Jedno s Windows XP, kde mi právě ten NIS výše uvedeným způsobem nefunguje, a pak druhý pc s W7, kde mi NIS 2013 chodí naprosto korektně, včetně aktualizací...z toho právě usuzuji, že problém na straně Symantec nejspíše nebude.. :boxed:

Ještě bych se zeptal 4machi3, změnilo se něco od Vaší reakce, nebo Vám Norton 360 i nadále nefunguje ? A ještě bych se zeptal, jaký používáte systém/ zda právě v tom není v komunikaci se Symantec třeba chyba..protože mě na W.7 normálně chodí../, Děkuji... :thumbsup:


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 07 bře 2013 17:25 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 07 bře 2013 13:57
Příspěvky: 5
Zdravim
Ano mam STEJNY problem s Norton 360 na Win XP 32bit (pro moderatora: proto take pisi do tohoto vlakna !!!).

Co jsem zjistil
Tak to vypada na zmrseny update od Symantecu (v mem pripade Norton 360 v. 20.3.0.36). Bohuzel konkretni opravu jsem zatim nenasel.

Co jsem zkusil
Provedl jsem kroky uvedene zde
http://community.norton.com/t5/Norton-3 ... d-p/920659
Tj. Volbu "Norton Autofix" a novou reinstalaci v pomoci "Norton Remove & Reinstall Tool".
Norton Autofix v mem pripade nejprve "uspesne" opravi jednu komponentu. Nasledne po live update stahuje a aktualizuje nove pouze 11 komponent, z toho jedna prosla. Dalsi vynuceni volby autofix jen hlasi vse v poradku, nasledujici liveupdate skonci stejnou chybou.
Po reinstalaci vcetne aktivace uctu pomoci utility "Norton Remove & Reinstall Tool" je vse v poradku do zavolani liveupdate, pak se situace opakuje. Nejprve chce aktualizovat 13 komponent, po autofix 11, jedna (stale stejna "Norton Pulse") projde.

Take jsem hledal na svem pc nejaky podrobnejsi "liveupdate log" soubor. Zadny jsem nenasel, tak nevim.
Neco se pise o umisteni zde http://www.symantec.com/business/suppor ... TECH188282

Musi se holt pockat na opravu :(

P.S.
Jinak jsem nasel dalsi report stejne chyby zde http://community.norton.com/t5/Norton-3 ... d-p/923183


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 07 bře 2013 20:11 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 01 zář 2008 19:06
Příspěvky: 67
Tak pro mne je zajímavé právě to, že na jednom pc mě NIS2013 normálně jede, a na stejném routeru, ve stejné síti mi NIS dělá stejné problémy, jako Vám..to je mi právě divné.. Tak je možné, že je nějaký problém mezi Symantec a systémem XP, který mě také nejede. Na W7 stále normálně frčí, i s updaty.. :?:


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 07 bře 2013 20:37 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 31 říj 2003 08:26
Příspěvky: 6893
Bydliště: Banská Bystrica
machi3 píše:
...(pro moderatora: proto take pisi do tohoto vlakna !!!)...

Nekric na mna :)
machi3 píše:
...Tak to vypada na zmrseny update od Symantecu...

Niekto to uz spominal... :)

_________________
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:!: PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA :!: :spam:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora, :207: pripadne s inymi uzivatelmi, :whip: kontaktujte ma na ICQ alebo mailom :31: na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
:183: hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
:!: pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 08 bře 2013 15:34 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 09 pro 2006 06:19
Příspěvky: 8689
Bydliště: Jablonec nad Nisou
http://www.antivirovecentrum.cz/aktuali ... atele.aspx

_________________
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím Obrázek

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 08 bře 2013 15:34 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 01 zář 2008 19:06
Příspěvky: 67
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, zda se od včerejška něco změnilo ? U mne NIS2013 stále nejde... :roll: Na odkazu na Norton, který sem umístil machi3 /http://community.norton.com/t5/Norton-360/update-to-v20-3-causes-spontaneous-switching-off-of-the-quot/td-p/923183/ jsem objevil , že nějaký člověk ten problém údajně již vyřešil, ale nejsem zase až tak dobrý angličtinář, abych se v jeho návodu korektně a bezchybně vyznal... :oops:


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 08 bře 2013 15:36 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 01 zář 2008 19:06
Příspěvky: 67
cernohous13 moc díky za aktuální info.. :thumbsup: :worship:


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 08 bře 2013 16:26 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 09 pro 2006 06:19
Příspěvky: 8689
Bydliště: Jablonec nad Nisou
Nemáš zač - stejně jsem ten link vyloupil od šikuly, který má stejný problém :oops:

_________________
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím Obrázek

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 08 bře 2013 16:51 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 07 bře 2013 13:57
Příspěvky: 5
Taky diky za info. Pro me zatim jedina oficialni informace.

Jinak pokud se danny12 chces do toho pustit, tak ti to prelozim.

Standardne odinstaloval, restartoval, spustil Norton Removal Tool, restartoval, spustil Norton Removal Tool, restartoval, spustil Norton Removal Tool. :D
Pak stahnual a nainstaloval starsi verzi N360 CZ (20.1.1.2) a ma to OK.
Divne je, ze na desktopu se N360 sam aktualizoval z 20.1.1.2 na aktualni 20.3.0.36 a je vse v poradku, ale na laptopu se sice aktualizoval, ale verzi ma stale stejnou 20.1.1.2, jinak je v take v poradku.
Link na tu starsi verzi si nepamatuje, ale je nekde na stejnem foru, atd...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 08 bře 2013 19:33 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 08 bře 2013 18:21
Příspěvky: 2
Tak vážení domnívám se, že nemá smysl se trápit protože problém má NORTON (IS). U mne se projevil podobně jako u Vás je to pár dní, a vzápětí na dalším PC. Oboje winXP.
Obrátil jsem se na podporu, velmi ochotnou, ale výsledek nemáme! Problém přetrvává.
Prověřeno bylo dálkově vše, až po instalaci win, chkdsk, power eraser, registry, čištění aplikací, vše, co by stálo za povšimnutí bylo vypucováno, vše, testy HD, RAM, grafika(byly hlášky scheduleru - Symantec service Framework) hláška chyby 8504,101) , prostě
provedeno vše, co se asi dá. Na 3PC -wXP Norton jede, na dvou nemá šanci. Desítky reinstalací, restartů, nouzáků, začínám věřit už jen v reinkarnaci mých PC.
Dělali to odborníci podpory dálkově.
Problém, jak je vidět nesouvisí s našimi "chybami", ale Norton udělal něco "NOVĚ". Bohužel se nemohu spokojit s tím, že XP končí podpora.
Jak pracovat s např. aplikacemi Adobe CS2-4, když ty se nemají rády s W7?
Představa rozdrbaných instalací, hledání registrací, aktivace starších, ale dobře fungujících verzí to je můra.
Tak nezbývá než chvíli počkat na Nortona, nebo ho také vrátit a udělat pokus s jiným antivirem? No ještě počkám...
Ahojte a nerozdrbejte si celé pécé.
Nedávno byl problém s aktualizací Win, která způsobila nefunkčnost AT1 fontů... Do prčic, dá se vůbec za ty prachy za (SW) dělat?
Je 8.března, jdu honem domů, aspoň na konec TV zpráv.... Radovan


Naposledy upravil radovan dne 08 bře 2013 19:40, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 08 bře 2013 19:40 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 31 říj 2003 08:26
Příspěvky: 6893
Bydliště: Banská Bystrica
radovan píše:
...Jak pracovat s např. aplikacemi Adobe CS2-4, když ty se nemají rády s W7?...

Nazdar
mne v byvalej praci CS4 slapala na W7 bez problemov...

_________________
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:!: PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA :!: :spam:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora, :207: pripadne s inymi uzivatelmi, :whip: kontaktujte ma na ICQ alebo mailom :31: na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
:183: hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
:!: pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 08 bře 2013 19:49 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 08 bře 2013 18:21
Příspěvky: 2
Ahoj,
no - to jsem vygůglil - vícekrát , než jsem už už chtěl objednat W7, tak jsem úvahy o w7 zastavil.
Ani reinstalace - čistá nová XP mne netáhne, protože jinak vše jede naprosto stabilně, lépe řečeno jelo, než po pokusech na dálku zůstaly stopy po nouzovém režimu a win-instaler odpoledne nahlásil při instalaci akt. Javy že v nouzáku nemůže instalovat.
Nejsem tak znalý OS, jedině se obrátím na podporu, pak snad nově instaler??
Jak se do toho hrábne, tak ..... ne já jdu domů. Ahoj..R


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Přispějete na provoz fóra?
>