Právě je 21 srp 2019 09:28

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra


Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Asi nefunkční COMODO
PříspěvekNapsal: 13 srp 2019 10:02 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 15 lis 2012 22:26
Příspěvky: 7128
Bydliště: Znojmo
vlazy píše:
altrok píše:
Stáhněte a nainstalujte Comodo Internet Security Premium - https://antivirus.comodo.com/free-inter ... ftware.php
Na té odkazované stránce jsou ale 3 odkazy (červené tlačítka "FREE DOWNLOAD") na stažení něčeho a každý odkazuje na něco trochu jiného. Co z toho konkrétně bych měl stáhnout a nainstalovat? Ono je těžké se v tom vyznat když je člověk v těchto věcech ne příliš znalý a ještě navíc je to v angličtině kterou nezná a musí to různě luštit přes překládač.
Po kliknutí na červené tlačítko se mi v prohlížeči otevře nový panel a automaticky vybídne stahování. Pokud ne, v horní části stránky je text
Citace:
Note: If your download did not start automatically, please click here.
Kliknutím na "here" začneš stahovat.



vlazy píše:
altrok píše:
Netuším, co jsi nainstaloval, takže možná jo, možná ne - jak to zjistit? Win+R -> appwiz.cpl -> v nainstalovaných programech hledej Comodo Antivirus nebo něco na ten způsob. Pokud uvidíš COMODO Internet Security Premium, tak máš správnou verzi.
COMODO Internet Security Premium tam nevidím, ale mám tam COMODO Antivirus. Nepamatuji si to už přesně ale ten COMODO jsem asi stahoval z https://antivirus.comodo.com/antivirus-for-windows-10.
Super, takže COMODO Antivirus odinstaluj a nainstaluj produkt, o kterém mluvím v předchozí citaci.


vlazy píše:
altrok píše:
Potřebuješ změnit defaultní webový prohlížeč nebo tohle zvládneš?
Nevím co konkrétně máš na mysli, ale defaultní (výchozí) webový prohlížeč nemám v úmyslu měnit.
Dobře, tím se tedy nebudeme zabývat.


vlazy píše:
altrok píše:
Můžeš si sám udělat takový experiment, což bude rychlejší než čekat na mou reakci - nech v nastavení comoda zatrhnutý třeba "COMODO - Internet security" a udělej sken systému pomocí FRST (ať je zatrhnutý checkbox Addition.txt) a zajímá tě první část Addition logu označená jako "Security Center". Potřebuješ dosáhnout tohoto stavu (enabled = povoleno):
To jsem udělal, ale příliš se v tom nevyznám. V tom souboru Addition.txt který mi to vytvořilo nikde nevidím to Enabled nebo Disabled.
Ale je tam - zhruba na 21. řádku ;) Hoď sem kdyžtak Addition.txt a ukážeme si to.

_________________
Pokud je cokoliv nejasného, ihned se ptej.
V případě spokojenosti prosím podpořte forum.
Pro dotazy, které se nehodí na forum, je možné využít altrokzavináčforum.viry.cz
Máš-li chuť pomáhat návštěvníkům tohoto fora, přihlas se do naší školičky.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Asi nefunkční COMODO
PříspěvekNapsal: 13 srp 2019 17:10 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 10 led 2008 13:32
Příspěvky: 52
altrok píše:
Po kliknutí na červené tlačítko se mi v prohlížeči otevře nový panel a automaticky vybídne stahování. Pokud ne, v horní části stránky je text
Citace:
Note: If your download did not start automatically, please click here.
Kliknutím na "here" začneš stahovat.
Asi jsi nepochopil co jsem psal. Na které červené tlačítko bych měl kliknout? Ono ty červené tlačítka na té stránce jsou 3 a každé s trochu jiným odkazem. :96:
altrok píše:
Super, takže COMODO Antivirus odinstaluj a nainstaluj produkt, o kterém mluvím v předchozí citaci.
Rád bych stáhnul a nainstaloval pro mne nejvhodnější verzi Comoda a ne stahoval něco co nepotřebuji nebo pro mne není zcela vhodné a pak to zase odinstalovával abych mohl stáhnout a nainstalovat něco jiného.
altrok píše:
Ale je tam - zhruba na 21. řádku ;) Hoď sem kdyžtak Addition.txt a ukážeme si to.
Bohužel nevím proč, ale ten obsah z Addition.txt mi nejde zkopírovat a vložit sem a přepisovat celé tak dlouhé se mi to nechce. V části toho Addition logu označené jako "Security Center" je tam ale pouze toto: "(If an entry is included in the fixlist, it will be removed.)".

_________________
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Přispějete na provoz fóra?