Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

NELZE SPUSTIT EXE SOUBORY ve Windows XP

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
Oblimasterus
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 1
Registrován: 09 pro 2006 13:02
Bydliště: Sázava
Kontaktovat uživatele:

0x

#31 Příspěvek od Oblimasterus »

Tento problém zapříčiňuje přepsáním všech REGISTRŮ !
pokuste se najít nějaký Dos-ovský program, který najde .exe .dll atd. atd.
a přidruží k ním "SPRÁVNÉ" shell extensions

Wosic
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 3
Registrován: 10 srp 2003 21:22
Kontaktovat uživatele:

Re: NELZE SPUSTIT EXE SOUBORY ve Windows XP

#32 Příspěvek od Wosic »

AznohII píše:dobrý den,
podařilo se mi ignorovat virus: win32-agent-drg[Trj], nyní když spustím jakoukoliv aplikaci otvírá se mi pořád jeden program (jehož exe soubor byl zřejmě napaden). zkoušel jsem dle Vašich instrukcí nainstalovat program Keiro a HiJackThis ale bohužel je nemohu spustit viz stejny problem...
Děkuji za radu.

PS: jsem začátečník (lama) tak prosím se mnou strpení pokud nebudu chápat nebo se divně ptát :)
Tvuj problem je v registru, klici HKLM/SOFTWARE/Classes/exefile/shell/open/command ... reseni - vratit zmeny, cili podstrcit tam zpet ten soubor ktery byl oznacen jako trojan a odstranen, bez neho nic nespustis .. muzes to udelat v konzoli pro zotaveni .. rychlejsi by pro tebe asi bylo preinstalovat Windows ...

loky
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 1
Registrován: 16 bře 2010 11:15

Re: NELZE SPUSTIT EXE SOUBORY ve Windows XP

#33 Příspěvek od loky »

Čau,

použij nějaký program pro opravu registrů, např. Ccleaner. Ten si můžeš stáhnout např. na: http://www.slunecnice.cz/sw/ccleaner/

V programu pak zadej opravu registrů - vyzve tě k zálohování, pro jistotu odzálohuj. Tento problém jsem právě řešil a vyřešil. Šlo o poškození registrů způsobené spywarem. Ať se daří..

Uživatelský avatar
motji
VIP
VIP
Příspěvky: 23301
Registrován: 23 říj 2008 08:02
Bydliště: Haná

Re: NELZE SPUSTIT EXE SOUBORY ve Windows XP

#34 Příspěvek od motji »

Tohle Ccleaner asi neopraví :) , ale jinak je to tu už trochu off topic :)
22 pro 2006 23:20

:closed:
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Wosic
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 3
Registrován: 10 srp 2003 21:22
Kontaktovat uživatele:

Re: NELZE SPUSTIT EXE SOUBORY ve Windows XP

#35 Příspěvek od Wosic »

Já myslím že už to během těch tří let nějak vyřešil :)

Uživatelský avatar
motji
VIP
VIP
Příspěvky: 23301
Registrován: 23 říj 2008 08:02
Bydliště: Haná

Re: NELZE SPUSTIT EXE SOUBORY ve Windows XP

#36 Příspěvek od motji »

Tak to určitě :D
:closed:
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Odpovědět