Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

NELZE SPUSTIT EXE SOUBORY ve Windows XP

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
AznohII
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 14
Registrován: 14 pro 2006 14:45

NELZE SPUSTIT EXE SOUBORY ve Windows XP

#1 Příspěvek od AznohII »

dobrý den,
podařilo se mi ignorovat virus: win32-agent-drg[Trj], nyní když spustím jakoukoliv aplikaci otvírá se mi pořád jeden program (jehož exe soubor byl zřejmě napaden). zkoušel jsem dle Vašich instrukcí nainstalovat program Keiro a HiJackThis ale bohužel je nemohu spustit viz stejny problem...
Děkuji za radu.

PS: jsem začátečník (lama) tak prosím se mnou strpení pokud nebudu chápat nebo se divně ptát :)

Uživatelský avatar
Rudy
Site Admin
Site Admin
Příspěvky: 113384
Registrován: 30 říj 2003 13:42
Bydliště: Plzeň
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Rudy »

Dejte log z HijackThis v nouz. režimu, pokud bude fungovat.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

AznohII
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 14
Registrován: 14 pro 2006 14:45

#3 Příspěvek od AznohII »

tak bohužel stale mi to spousti ten jeden program...

iwigirl
VIP
VIP
Příspěvky: 329
Registrován: 25 dub 2005 18:27
Bydliště: Praha-Bubeneč
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od iwigirl »

jaký program to je?
:arrow: Chcete se stát vzorným návštěvníkem? Podrobnosti naleznete ZDE.
:arrow: VIRY řešte zde na fóru, pokud máte technický dotaz či dotaz související s chodem fóra, pište na iwi(zavináč)forum.viry.cz
:arrow: pomohla Vám moje rada? podpořte fórum smskou, přes SuperCash nebo nově přes PayPal :)
__________________________________________

AznohII
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 14
Registrován: 14 pro 2006 14:45

#5 Příspěvek od AznohII »

On se ten program prakticky neotevře úplně (otevře se jenom jakési mezi okno)
Jedná se o graf. program ARCON a byl "kreknutej" a ten spouštěcí soubor mi fungoval asi půl roku, myslím že si avast stáhnul nějakou novou aktualizaci a označil mi tento soubor jako trojského koně a já to ignoroval že to nemůže být pravda. a byla..
nestačilo by vypsat seznam spuštených procesů ze správce úloh systému?

Uživatelský avatar
Rudy
Site Admin
Site Admin
Příspěvky: 113384
Registrován: 30 říj 2003 13:42
Bydliště: Plzeň
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Rudy »

Zkusit to můžete, ale neručím za to, že z toho něco vyčteme.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

AznohII
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 14
Registrován: 14 pro 2006 14:45

#7 Příspěvek od AznohII »

wuauclt.exe, iexplore.exe, alg.exe, wmiprvse.exe, wdfmgr.exe, NOPDB.EXE, DVDRAMSV.exe, ArCon.exe, spoolsv.exe, explorer.exe, WgaTray.exe, ati2vxx.exe, taskmgr.exe, aswUpdSv.exe, svchost.exe (vícekrát), ati2evxx.exe, lsass.exe, services.exe, winlogon.exe, csrss.exe, smss.exe.

Uživatelský avatar
Rudy
Site Admin
Site Admin
Příspěvky: 113384
Registrován: 30 říj 2003 13:42
Bydliště: Plzeň
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Rudy »

Tohle je v pořádku. Zkuste, zda funguje obnova systému. Start>programy>příslušenství>systémové nástroje>obnova systému.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

AznohII
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 14
Registrován: 14 pro 2006 14:45

#9 Příspěvek od AznohII »

taky ne. Opět se mi otevře to meziokno k ArConu.
Udělal jsem printscreen, ale tady se asi nedají přiložit přílohy?

iwigirl
VIP
VIP
Příspěvky: 329
Registrován: 25 dub 2005 18:27
Bydliště: Praha-Bubeneč
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od iwigirl »

dají. Musíš si obrázek uložit,nahrát na www.imageshack.us a sem dát odkaz.
:arrow: Chcete se stát vzorným návštěvníkem? Podrobnosti naleznete ZDE.
:arrow: VIRY řešte zde na fóru, pokud máte technický dotaz či dotaz související s chodem fóra, pište na iwi(zavináč)forum.viry.cz
:arrow: pomohla Vám moje rada? podpořte fórum smskou, přes SuperCash nebo nově přes PayPal :)
__________________________________________

AznohII
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 14
Registrován: 14 pro 2006 14:45

#11 Příspěvek od AznohII »

ještě zkusím odbočit..
zkusil jsem hijackthis "spustit jako" a to mi hlásí chybu: "Invalid picture"...
ale asi to nic neznamená

AznohII
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 14
Registrován: 14 pro 2006 14:45

#12 Příspěvek od AznohII »

Jsem tydyt neumim uložit print screen jako obrazek...
prosim jak se to dela?

sandra
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 1
Registrován: 08 lis 2006 17:40

#13 Příspěvek od sandra »

start->spustit->mspaint
ctvl+v

AznohII
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 14
Registrován: 14 pro 2006 14:45

#14 Příspěvek od AznohII »

tak to bude problem.
opravdu nemohu nic otevřít (zase arcon)

tak to si to asi můžu hodit :(

Strongy!
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 46
Registrován: 08 říj 2006 11:57
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Strongy! »

Dobrý den,

Je mi divné, že vždy když se pokusíte spustit jakoukoli aplikaci zobrazí se vám okno arconu... výdyť to nemá nic společného (?)

Ve správci úloh ukončete proces "ArCon.exe" jelikož se program nedaří spustit, proces tam být nemusí. Poté se pokuste znovu spusit mspaint.

Bylo by dobré zjistit jakou aplikaci jste nechal ignorovat avastem... (pokuste se najít log avastu (avast nepoužívám netuším jestli něco takového má)).

Všechny soubory, které se Vám nepodaří otevřít (např. log avastu) nahrajte zde: http://strongy.xf.cz/upload.html

Odpovědět