Právě je 17 čer 2019 01:12

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra


Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: zpomaleny ntb
PříspěvekNapsal: 26 dub 2019 09:25 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 108767
Bydliště: Plzeň
Disk č. 1 má několik podezřelých sektorů a celkem dost realokovaných sektorů. Udělejte ještě error scan HDTune: https://www.stahuj.cz/utility_a_ostatni ... -tune-pro/ . Pokud budou sektory OK, budou zelené. V opačném případě vadný sektor zčervená. Podle počtu pak zjistím, zda bude disk třeba vyměnit, nebo se pokusíme o opravu. Disk č. 2 je OK.

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zpomaleny ntb
PříspěvekNapsal: 26 dub 2019 14:20 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 25 lis 2012 14:53
Příspěvky: 71
no mam jen 1 disk + exterak. z toho je 14gb pevnyho urceno systemem jako RECOVERY (D)
a ano jsou tam cervene kosticky test je cca ve ctvrtine jak vam sem pak hodim to co to vypsalo?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zpomaleny ntb
PříspěvekNapsal: 26 dub 2019 15:04 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 108767
Bydliště: Plzeň
Lze sem dát screen toho okna, ale postačí, když mi řeknete, kolik těch červených políček tem je.

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zpomaleny ntb
PříspěvekNapsal: 26 dub 2019 15:56 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 25 lis 2012 14:53
Příspěvky: 71
taak test je u konce a je tam 14 cervenych policek 1,2% v horni pulce.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zpomaleny ntb
PříspěvekNapsal: 26 dub 2019 16:13 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 108767
Bydliště: Plzeň
Tak to je hodně a zřejmě zasahují do instalace Windows. Korektním řešením bude výměna disku.

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zpomaleny ntb
PříspěvekNapsal: 26 dub 2019 16:16 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 25 lis 2012 14:53
Příspěvky: 71
no mam tu terovej exterak... da se nejak proverit jestli nebude problemovejsi? kazdopadne ten co je ted v ntb se da pouzit jako exterak pokud se nemylim ze?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zpomaleny ntb
PříspěvekNapsal: 26 dub 2019 16:53 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 108767
Bydliště: Plzeň
Jde o tento disk:

Citace:
(1) ST1000LM035-1RK172 : 1000,2 GB [0/0/0, pd1] - st


Pokud je systémový, je to důvod, proč se systém zpomaluje. Disky lze samozřejmě prohodit, i ten externí je defacto SATA, pokud od něj odpojíte USB interface. Musíte ho ovšem vyjmot z pouzdra ext. disku. Pokud není systémovým diskem, ale jen externím, zkuste ho od PC dočasně odpojit a vyzkoušejte, zda se chod zrychlí.

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zpomaleny ntb
PříspěvekNapsal: 26 dub 2019 16:56 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 25 lis 2012 14:53
Příspěvky: 71
bez exteraku to jde stejne jako s nim :) v exteraku problem nebude ale muzu sjet koupit do e.w novej :)coz kdyz nad tim tak premislim bylo by to nejlepsi koupim aspon 2tb :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zpomaleny ntb
PříspěvekNapsal: 26 dub 2019 16:59 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 25 lis 2012 14:53
Příspěvky: 71
mam dotaz... nedavno sem narazil na elektronickou distribuci w7 docela zalevno.. pokud sem to pochopil po obdrzeni platby mi poslou do mailu klic a postou stitek.. ten klic staci zadat na strankach windowsu a stahnout si origo instalacku v isu je tak? jenom jestli tim nahodou nemate zkusenost


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zpomaleny ntb
PříspěvekNapsal: 26 dub 2019 17:06 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 108767
Bydliště: Plzeň
Klíč se zadává při instalaci. To znamená, že vy si istalačku stáhněte, vytvoříte si např. bootovatelnou flešku a před posláním klíče musíte zaplatit.

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zpomaleny ntb
PříspěvekNapsal: 26 dub 2019 17:07 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 25 lis 2012 14:53
Příspěvky: 71
ok zkusim tedy novy disk pak sem napisu jak to dopadlo


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zpomaleny ntb
PříspěvekNapsal: 26 dub 2019 17:57 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 108767
Bydliště: Plzeň
OK, nechám to tu otevřené.

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zpomaleny ntb
PříspěvekNapsal: 01 kvě 2019 17:19 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 25 lis 2012 14:53
Příspěvky: 71
tak w7 neprosel nejsou ovladace vubec na nic. kazdopadne rychlost pc vyresena pouzil jsem externi hdd misto origa bouzel sem byl nucen stahnout neofiko w10. origo disk sem nemenil takze dotaz da se z nej vytahnout nainstalovane w10 a pouzit pro novy hdd???


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zpomaleny ntb
PříspěvekNapsal: 01 kvě 2019 18:06 
Offline
Site Admin
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2003 13:42
Příspěvky: 108767
Bydliště: Plzeň
Budete muset použít buď W8.1 (ovladače snad ještě jsou, je to podporovaný systém, nebo W10. W7 je ale dosud ještě podporován, tzn ovladače by měly existovat. S neofiko instalací vás určitě nebudeme podporovat (je to v rozporu s pravidly fóra). Nainstalované W10 by šly vytáhnout pomocí programu Acronis: https://www.acronis.cz/kb/zalohovani/?g ... gIRKPD_BwE .

_________________
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zpomaleny ntb
PříspěvekNapsal: 01 kvě 2019 18:12 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 25 lis 2012 14:53
Příspěvky: 71
v neorigo windows podporovat nechci. proto se ptam na to vytazeni origo w10 z toho poskozeneho disku :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Přispějete na provoz fóra?
>