Právě je 10 pro 2018 15:21

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra


Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz



Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 14 led 2018 09:28 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 13 led 2018 08:24
Příspěvky: 16
http://leteckaposta.cz/137383727
tady to je, pri ulozeni souboru mi to dalo na vyber mezi: Bez informaci o zobrazeni a Zobrazit informace pro tyto jazyky, nechal sem tam co tam bylo puvodne Bez informaci o zobrazeni .


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 15 led 2018 20:14 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 15 lis 2012 22:26
Příspěvky: 7084
Bydliště: Znojmo
V nouzovem rezimu hlaska vyskakuje?

_________________
Pokud je cokoliv nejasného, ihned se ptej.
V případě spokojenosti prosím podpořte forum.
Pro dotazy, které se nehodí na forum, je možné využít altrokzavináčforum.viry.cz
Máš-li chuť pomáhat návštěvníkům tohoto fora, přihlas se do naší školičky.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 16 led 2018 13:28 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 13 led 2018 08:24
Příspěvky: 16
nevyskakuje


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 16 led 2018 17:07 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 15 lis 2012 22:26
Příspěvky: 7084
Bydliště: Znojmo
Dobra, vyzkousejte tzv. clean boot. Pokud hlaska nevyskoci, vylucovaci metodou zkousejte povolovat ruzne sluzby/startup items.
http://www.thewindowsclub.com/what-is-c ... in-windows

Pokud je anglictina problem nebo se na necem zadrhnete, houknete a dame to dohromady.

_________________
Pokud je cokoliv nejasného, ihned se ptej.
V případě spokojenosti prosím podpořte forum.
Pro dotazy, které se nehodí na forum, je možné využít altrokzavináčforum.viry.cz
Máš-li chuť pomáhat návštěvníkům tohoto fora, přihlas se do naší školičky.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 17 led 2018 14:15 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 13 led 2018 08:24
Příspěvky: 16
zakal sem tam vse a porad mi to hazi tu chybu :/


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 17 led 2018 20:30 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 15 lis 2012 22:26
Příspěvky: 7084
Bydliště: Znojmo
Zakazal jste opravdu vsechny polozky Po spusteni i nesystemove sluzby?

Stahnete Process Explorer https://docs.microsoft.com/en-us/sysint ... s-explorer
Archiv extrahujte a restartujte PC, aby vyskocila chybova hlaska - tu nezavirejte!
Spusste Process Explorer, nahore vyberte Options -> Difference Highlight Durations... a zvednete to na maximalnich 9 vterin. Pote hlasku ukoncete a hledejte jestli nejakej proces nezcervenal.

Vysvetleni... Process Explorer je utilita, ktera monitoruje veskere prave spustene procesy (umi toho mnohem vic, ale tohle je pro nas ted nejdulezitejsi). Pokud proces zavrete (napr. notepad.exe neboli Poznamkovy blok), proces se v Process Exploreru oznaci cervene a po par vterinach zmizi. My se ted pokusime najit proces, ktery bude ukoncen po kliknuti na chybovou hlasku.

_________________
Pokud je cokoliv nejasného, ihned se ptej.
V případě spokojenosti prosím podpořte forum.
Pro dotazy, které se nehodí na forum, je možné využít altrokzavináčforum.viry.cz
Máš-li chuť pomáhat návštěvníkům tohoto fora, přihlas se do naší školičky.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 19 led 2018 11:42 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 13 led 2018 08:24
Příspěvky: 16
https://ctrlv.cz/shots/2018/01/19/zMn9.png

ten Abode Service.exe zcervenal.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 20 led 2018 00:10 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 13 led 2018 08:24
Příspěvky: 16
tak uz to mam, delalo to ono, vzdycky kdyz sem ho vypl pres windows tak to porad hlasilo tu chybu, odstranil sem to v cleeanru v nastrojich a uz to nehlasi zadnou chybu. Dekuji za pomoc, sem rad ze sme prisli na to cim to bylo, uz me to neskutecne vytacelo :D


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 23 led 2018 21:29 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 15 lis 2012 22:26
Příspěvky: 7084
Bydliště: Znojmo
Nemate zac, rad jsem pomohl :worship:


Mejte se krasne a treba zase nekdy :bye:

_________________
Pokud je cokoliv nejasného, ihned se ptej.
V případě spokojenosti prosím podpořte forum.
Pro dotazy, které se nehodí na forum, je možné využít altrokzavináčforum.viry.cz
Máš-li chuť pomáhat návštěvníkům tohoto fora, přihlas se do naší školičky.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Storno


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Přispějete na provoz fóra?
>