Právě je 19 říj 2017 02:35

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra


Pokud chcete pomoc, vložte log z RSIT [návod zde] nebo FRST [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nefunkční zvuk
PříspěvekNapsal: 14 čer 2017 10:15 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 17 črc 2012 04:46
Příspěvky: 34
Dobrý den,

mám PC propojené přes HDMI kabel na televizi, celou dobu vše fungovalo perfektně i se zvukem, ale najednou po zapnutí z ničeho nic mi to u ovladače zvuku píše - Nejsou zapojeny reproduktory ani sluchátka. Jakmile kliknu na řešení problému vyskočí - Zvukové periferní zařízení pravděpodobně není zapojeno.

Jinak ale zvuk z televize normálně funguje. Když kliknu na přehrávání videa z Media Playeru či GOMu, vyskočí error a spadne. Detail ovladače posílám do přílohy, třeba někdo budete mít radu, moc děkuji :)


Přílohy:
Screenshot 2017-06-14 11.11.55.png
Screenshot 2017-06-14 11.11.55.png [ 14.52 KiB | Zobrazeno 422 krát ]
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nefunkční zvuk
PříspěvekNapsal: 14 čer 2017 10:25 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 29 bře 2005 13:39
Příspěvky: 12613
Bydliště: BB-SK
ahoj,
doporucujem preinstalovat ovladace zvukovej karty Realtek

_________________
RSIT |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |Avenger |AVPTool |BitDefender Free

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nefunkční zvuk
PříspěvekNapsal: 14 čer 2017 11:16 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 17 črc 2012 04:46
Příspěvky: 34
Zkusil jsem, nyní už mi to neháže žádný problém i videa se normálně spustí.. problém ale je, že to žádný zvuk nevydává :D

Je možné, že je to špatný typ softwaru?


Přílohy:
Screenshot 2017-06-14 12.17.54.png
Screenshot 2017-06-14 12.17.54.png [ 80.09 KiB | Zobrazeno 408 krát ]
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nefunkční zvuk
PříspěvekNapsal: 14 čer 2017 11:21 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 29 bře 2005 13:39
Příspěvky: 12613
Bydliště: BB-SK
mas v podstate dve moznosti:
1. obnova systemu k dátumu, ked vsetko fungovalo
2. laborovat s ovladacom ZK - starsi, novsi, povodny a i.

_________________
RSIT |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |Avenger |AVPTool |BitDefender Free

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nefunkční zvuk
PříspěvekNapsal: 14 čer 2017 11:24 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 17 črc 2012 04:46
Příspěvky: 34
Chápu :-/ A mohu někde zjistit, jaký přesně ovladač mám mít či hledat? To obnovení do bodu jsem nikdy nedělal a tak moc nevím, co bych s tím provedl


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nefunkční zvuk
PříspěvekNapsal: 14 čer 2017 11:28 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 29 bře 2005 13:39
Příspěvky: 12613
Bydliště: BB-SK
predpokladam, ze zvukova karta je na zakladnej dosky cize zistit presny typ motherboard a k nej sa dodavaju
ovladace >> siet, grafika, zvuk, chipset apod.
neda sa vylucit ani HW chyba zvuku - no nestava sa to casto

_________________
RSIT |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |Avenger |AVPTool |BitDefender Free

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nefunkční zvuk
PříspěvekNapsal: 19 čer 2017 13:27 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 17 črc 2012 04:46
Příspěvky: 34
Tak jsem přeinstaloval ovladače přímo určené k motherboard. Videa a vše již bez problému běží, ALE zvuk prostě nejde. Když napíchnu sluchátka zepředu PC tak fungují. Avšak spojení PC a TV pomocí HDMI kabelu přenáší obraz, avšak ne zvuk. Přitom vše předtím fungovalo, pouze při dalším zapnutí byl najednou tento problém.. PS4 co je také připojené k TV pomocí dalšího HDMI zvuk funguje, pouze z PC nic.

Nevíte, co s tím dále? :?:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nefunkční zvuk
PříspěvekNapsal: 20 čer 2017 06:51 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 29 bře 2005 13:39
Příspěvky: 12613
Bydliště: BB-SK
vsetko si poopravoval, toto je uz HW problem
ak som mal nejaky problem s HDMI, vzdy to sposoboval HDMI kabel ,,,, skus rozne kable

_________________
RSIT |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |Avenger |AVPTool |BitDefender Free

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nefunkční zvuk
PříspěvekNapsal: 26 čer 2017 22:44 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 17 črc 2012 04:46
Příspěvky: 34
Vypojil jsem HDMI z PS4, které je propojené také s TV a vše na něm fungovalo.. a stejně z PC přenášelo opět pouze obraz. Také je možné, že ten vstup v PC pro HDMI je špatný..


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nefunkční zvuk
PříspěvekNapsal: 27 čer 2017 06:03 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 29 bře 2005 13:39
Příspěvky: 12613
Bydliště: BB-SK
je to mozne

_________________
RSIT |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |Avenger |AVPTool |BitDefender Free

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Přispějete na provoz fóra?
>