Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Help trojan SIREFEF AK,M,W
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
- Návštěvník
Help trojan SIREFEF AK,M,W
Dobrý den,potřebuju radu ohledně trojského koně sirefef AK,M a W.Anti-virus mam microsoft security essentials a už necelý týden mi ho anti-virus hlásí,ale nejde smazat a už mě fakt štve,protože se mi seká počítač,dokonce mi někdy i nejde spustit.Tak prosím žádám o rychlou pomoc.Díky předem.
-
- Návštěvník
Re: Help trojan SIREFEF AK,M,W
olt sem spustil a když to dojelo napsalo že nemuže vytvořit to olt.dll nebo tak nějak nejaká rada?