Rychlost dobrá.danag píše:výsledek testu internetu
Tak se v tom nevrtej a dej PC do servisu s tím že se při zatížení vypne, vždyť je nové.danag píše:Na tu pastu pod CPU si moc netroufám, PC jsem nikdy ani pořádně nerozebíral.
Moderátor: Moderátoři
Rychlost dobrá.danag píše:výsledek testu internetu
Tak se v tom nevrtej a dej PC do servisu s tím že se při zatížení vypne, vždyť je nové.danag píše:Na tu pastu pod CPU si moc netroufám, PC jsem nikdy ani pořádně nerozebíral.
Když se ty videa sekají chlazení se rozběhne na plný výkon ?danag píše:Ze všeho nejdřív bych ale rád vyřešil sekání těch videí, to nemuže být způsobeno tím ne?
Řekl bych že to bude ten kámen úrazu, Ad block deaktivuj nebo lépe odinstaluj a pak písni jak to vypadá.danag píše:Ano, chlazení opravdu jede na plno.
Používám Ad Block ale pouze pro server youtube a hlavně jen v prohlížeči google chrome. To by nevysvětlovalo proč se to děje i v jiných prohlížečích.
Nevím jak v Chromu, předpokládám že to bude podobné tak ve Firefoxu je to v Možnostech karta Rozšířené kde zrušíš zatržítko u možnosti použít hw akceleraci.danag píše:........ jak tedy vypnu tu akceleraci?
U položky Boot Device dej první USB které je nyní jako druhé pak přes F10 ulož a je todanag píše:MTEST: zasekl jsem se hned na začátku. nikdy jsem nic nebootoval. Skončil jsem tady: http://www.imghosting.cz/images/26DSC_0002.jpg